Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Snimka porinuća broda u lipnju 2012. koje izgleda kao da je pošlo po zlu, sada je postala viralna. Prilikom porinuća, iz kuta iz kojeg je snimala jedna kamera, izgleda kao da se brod raspao u trenutku kada je porinut u vodu.


Snimka broda tijekom njegovog porinuća postala je hit na internetu. Snimka koja je dostupna na YouTubeu od siječnja, ali je tek nedavno postala viralna, pokazuje krštenje plovila Nacionalnog ureda za ocean i atmosferu naziva 'Reuben Lasker', u luci u Wisconsinu, javlja Huffington Post.

Vezani članci Tegljač Bourbon Offshorea (Foto: AFP) Objavljena analiza rezultata inspekcije broda Bourbon Rhode: "Jako sam bijesan što su takav brod pustili na more" Boca s vodom (Foto: Dnevnik.hr) Ako će u budućnosti voda biti nova nafta, Hrvatska bi mogla biti bogata zemlja: Znamo li to cijeniti?

>> 'Svemirska' super jahta Adastra krenula na prvu plovidbu

Prilikom spuštanja u vodu raspalo se drveno postolje na kojem je brod stajao na obali. Tako iz perspektive jedne kamere izgleda da se brod se raspao, a njegovi dijelovi lete na sve strane, dok iz perspektive druge kamere sve izgleda savršeno u redu. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook