Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prolaznike i turiste je zamolio da uslikaju njega i njegovog imaginarnog prijatelja, no polaroid fotoaparat dao je svoje 'viđenje' stvari. Pogledajte rezultat.


Britanski komičar zatražio je od nekolicine prolaznika i turista u Londonu da ga uslikaju zajedno s njegovim imaginarnim prijateljem 'Mikeom' pored Temze, s Big Benom u pozadini.

Vezani članci Arnia Alijeva nikad nije postojala (FOTO: instagram.com/missv.kz) Skandal na izboru za Miss Kazahstana: U finale ušao zafrkant koji se mjesecima pretvarao da je djevojka! Ouija ploča najčešće je sredstvo pomoću kojeg živi pokušavaju komunicirati s mrtvima (FOTO: Profimedia) Kakav zli genij: Sestru i njezine prijateljice je izbezumio od straha dok su prizivale duhove

Svojim zbunjenim 'žrtvama' dao je polaroid kameru i namjestio se, a kad je fotografija izašla iz aparata, imaginarni prijatelj se na njoj 'ukazao', na opće iznenađenje svihi osim Moon Boya, prenosi Mirror.

Podvala je to, koja je osmišljena kako bi se proslavilo treće emitiranje serijala Moone Boy, priče o dječaku i njegovom izmišljenom prijatelju, koja se treba početi u žujku prikazivati na jednoj britanskoj TV postaji.

Pogledajte video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook