Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Emocije, smijeh, čuđenje...

Urnebesne zanimljivosti godine!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Godina 2012. bila je prepuna zanimljivih vijesti koje su nas nasmijale, raznježile, a ponekad i iznenadile.

Nasmijala najozbiljnijeg stražara

Virgin Atlantic airways u središtu New Yorka obilježili su dijamantnu obljetnicu kraljice Elizabete II te organizirali nagradnu igru u kojoj su nagrađivali one koji bi uspjeli izazvati bilo kakvu reakciju kod počasnih sstražara koji su u Londonu poznati kao najozbiljniji stražari na svijetu. Pokušaja je bilo puno, a pobjedu je odnijela malena djevojčica koja je uspjela nasmijati čuvara s jednom rečenicom: 'Ako mi ne daš avionske karte, udarit ću te nogom u guzicu', rekla mu je, a stražar se nasmijao.

>> Djevojčica uspjela nasmijati najozbiljnijeg stražara na svijetu! Evo kako!

Jedinstven način parkiranja

Nekim se ljudima ne bi trebalo dopustiti da sjednu za volan, tim više ako imaju problema s parkiranjem. Jedna je Ruskinja pri parkiranju uspjela 'pokupiti' prijateljicu i udariti čak dva automobila. Cijeli je događaj zabilježen kamerom, a snimka je dospjela i na YouTube. Kako je to izgledalo možete pogledati u videu ispod teksta.

Plavuša

Mladi bračni par iz SAD-a je putovao autmobilom kad je suprug pitao svoju lijepu suprugu jedno jednostavno pitanje. 'Muči me jedna matematička dilema. Ako putujem 80 milja na sat, koliko mi dugo treba da pređem 18 milja?', upitao je. Njezin odgovor toliko nije imao veze s ničim da je sam suprug odlučio snimku podijeliti sa svijetom. Snimku možete vidjeti OVDJE.

Nevjerojatno sretna obitelj

Vijest o obitelji Torda Oksnesa obišla je cijeli svijet. Ta je obitelj posebna po tome što je njegova sestra osvojila 8,2 milijuna kruna na norveškoj lutriji. U njihovom je slučaju sreća očito zarazna jer je Tordova sestra osvojila jackpot samo tri godine nakon svog oca koji je na istoj lutriji osvojio 8,4 milijuna kruna. Na kraju je Tord sa svojim dobitkom od 12,2 miljuna kruna nadmašio i sestrin i očev dobitak.

Rodila na prednjem sjedalu

Jedna Amerikanka nije mogla izdržati do bolnice pa je rodila na prednjem sjedalu automobila. Porod je, srećom, prošao vrlo jednostavno, beba je gotovo samo iskliznula, a majka je ostala pribrana. Bila je čak smirenija od supruga koji je vozio automobil. Kako je porod izgledao, možete pogledati OVDJE.

Kada galebovima 'servirate' laksativ Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SUŽIVOT S MJERAMA Donosimo popis svih lokacija na kojima se u Hrvatskoj možete testirati na koronavirus Red za cijepljenje protiv koronavirusa - 1 BORBA PROTIV KORONE Neke su zemlje već uvele obvezno cijepljenje, doznajte na koga se to odnosi i koja su ograničenja postavljena

Skupina tinejdžera očito nije imala pametnijega posla kada su se sjetili da bi jato gladnih galebova mogli nahraniti čipsom i laksativom. Rezultat je bio urnebesan – ljudi su bili začuđeni i šokirani, a mnogi su i pobjegli. Cijeli događaj je snimljen, a snimka je dobro nasmijala sve one koji su je vidjeli.

>> VIDEO Kada jatu galebova 'servirate' laksativ!

Snimka koja je sve raznježila

Emotivni trenuci uvijek su posebni, a takav je bio i susret mladog para koji se nakon pet godina online veze po prvi puta uživo susreo. Ono što je ovu priču učinilo još zanimljivijom jest podatak da se par upoznao pet godina prije samog susreta i to igrajući jednu računalnu igru zbog koje su postali najbolji virtualni prijatelji, a dvije godine nakon toga započeli su i romantičnu vezu. Kako je njihov susret izgledao možete pogledati u videu ispod teksta.


Ovca koja mrzi ponedjeljak


Snimka ovce koja vrišti u jednom je danu ostvario preko 670.000 pregleda na You Tubeu te tako postala pravi hit. Ovca je nakon toga ostala poznata kao 'ovca koja mrzi ponedjeljak'. Kako je ona to vrištala možete čuti OVDJE.

Anakonda povratila kravu

Nakon što je ubila svoj plijen i čaka ga do pola progutala, golema anakonda ga je počela povraćati. To i ne bi bilo toliko zanimljivo da se nije radilo o kravi. Anakondi je bilo potrebno oko 90 sekundi da u potpunosti vrati plijen koji je prethodno imala u utrobi.

>> VIDEO Anakonda povraća kravu!

Orao zgrabio bebu

Običan izlet u parku umalo se pretvorio u noćnu moru za jednoga oca i njegove dijete. Ogroman zlatni orao dograbio je dijete i umalo odletio s njim. Snimka tog događaja obišla je svijet, a na kraju se ispostavilo da je lažna  te da je djelo studenata škole animacije i digitalnog dizajna iz Montreala. Video možete pogledati OVDJE.

Hakuna Matata

Kad u ispitu naiđete na pretežak zadatak koji ne zante riješiti, sve što vam preostaje je sjediti i smijati se. Isto tako, uvijek možete i nasmijati svoga nastavnika. To ej za rukom pošlo i jednom studentu kemije koji je pokušavao shvatiti kako se rješava složena jednadžba Natrijeva formata (HCOONa). Nakratko je razmislio i jednostavno odgovorio 'MATATA'. Taj je šaljivac očito i sam usvojio filozofiju 'hakuna matata' jer ga, očito, nije brinulo što ne zna točan odgovor na pitanje. Inače, 'hakuna matata' u orijevodu označava život bez pravila, odgovornosti i briga.

Blamaže

Nekada su životopisi bili stavljani u kuverte i poslodavcu slani poštom, a ostavke su bile predavane osobno. No tehnologija je ubrzala način na koji predajemo zahtjeve i odluke, a time su i mnogi učinili stvari zbog kojih su kasnije požalili. Mnoga 'pisma' zbog kojih bi se njegovi tvorci posramili, završili su na internetu. Primjerice, jedna je studentica slučajno u mail koji je slala potencijalnom poslodavcu, umjesto svoje fotografije, priložila onu Nicolasa Cagea jer su joj obje bile na desktopu pod sličnim brojem. Kakvih je još blamaža bilo, doznajte OVDJE.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene