Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opasna prijetnja

Djevojčica uspjela nasmijati najozbiljnijeg stražara na svijetu! Evo kako!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Proslava dijamantne obljetnice britanske kraljice Elizabete II. prešla je i Atlantski ocean. U New Yorku je u jednoj nagradnoj igri zadatak bio - nasmijati počasnog stražara!

Virgin Atlantic airways u središtu su New Yorka obilježili dijamantnu obljetnicu kraljice Elizabete II. Ova aviokompanija organizirala je nagradnu igru u kojoj su nagrađivali onoga tko uspije izazvati bilo kakvu reakciju kod počasnog stražara koji su u Londonu poznati kao najozbiljniji stražari na svijetu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Stara i oronula Sudarila se dva vlaka podzemne željeznice u New Yorku: Brojni ozlijeđeni Policija i vatrogasci u New Yorku Kaos u New Yorku VIDEO Podrhtavanje tla i eksplozije probudili građane: Policija odmah podigla helikoptere

Izazivači su imali jednu minutu da izazovu bilo koju reakciju kod ozbiljnog stražara, a nagrada je bila avionska karta za London. Pokušaji su bili brojni, no na kraju je pobjedu odnijela malena djevojčica koja je uspjela nasmijati čuvara. 'Ako mi ne daš avionske karte udarit ću te nogom u guzicu!', rekla je simpatična djevojčica dok ju je tata držao na ramenima, a stražar se nakon toga počeo smijati.

Podsjetimo, Britanci slave 60 godina koje je kraljica Elizabeta provela na tronu. Dočekavši dijamantnu obljetnicu, Elizabeta II postala je, odmah nakon kraljice Viktorije, najdugovječniji vladar Ujedinjenog Kraljevstva.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene