Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Muž je snimio sramotu

Za ne vjerovati na koje pitanje ova žena ne zna odgovor!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi bračni par iz SAD-a putuje automobilom, a suprug pita svoju prelijepu suprugu jedno jednostavno pitanje. Njezin odgovor toliko nema veze s ničim, da je sam suprug odlučio snimku podijeliti sa svijetom.

'Muči me jedna matematička dilema. Ako putujem 80 milja na sat, koliko mi dugo treba da pređem 80 milja? Chel, što ti misliš', pita na početku snimke suprug svoju suprugu. Rađa se rasprava na koju malo tko može ostati ravnodušan.

Pročitajte i ovo Lastovo - 1 Pljačka nekretnina na Lastovu Raspisana tjeralica za bračnim parom: Lažnim ugovorima uknjižili se na niz nekretnina na Lastovu Slika nije dostupna rastopile se utičnice i telefon Munja udarila u kuću kod Splita: "Bacilo je ženu i mene kao da smo od kartona, bila je to abnormalna plava eksplozija"

Ne da njegova supruga ne shvaća i ne doživljava naglasak na vrijeme, koje joj suprug sugerira u pitanju, već uopće niti ne razumije značenje oznake milja na sat (Mph).

Očit odgovor djevojci je nedokučiv, te ona pokušava izračunati vrijeme na sve njoj logične načine. Njezin suprug smijeh teško obuzdava i ponavlja pitanje, no bez uspjeha. Ona ga čak uvjerava kako je on u krivu... Njoj su bitni parametri brzine hodanja, okretanja kotača, različita brzina okretanja kotača i slično.

Ovu raspravu jednostavno morate vidjeti i poslušati da biste vjerovali da se radi o stvarnom događaju. Ako vas je ikad supruga zaprepastila (ne)znanjem o automobilima i vožnji, nakon ove snimke mogli biste itekako promijeniti mišljenje. Pogledajte.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene