Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kroz nekoliko dana izlazi najnovije izdanje Guinnessove knjige rekorda za 2012 godinu. U knjizi se 'nalazi' i Harbor, pas s najdužim ušima na svijetu.


Harbor je pasmine Coonhound (gonič rakuna), a njegove su uši zajedno duge više od 60 centimetara - lijevo 31,12, a desno 34,29 centimetra.

Vezani članci Pas "Tri stranca i pas" nije naziv srcedrapajućeg obiteljskog filma, već sažetak snimke koja će vam zagrijati srce Pas Kastro riječkoj policiji pomogao u zapljeni droge - 3 Riječka policija predstavila novog kolegu: "Kastro je u policiji ono što je Messi u nogometu"

Harbor danas ima 8 godina, a njegova vlasnica Jennifer Wert iz Bouldera u Coloradu kaže kako se dok je bio štene stalno spoticao o svoje velike uši i padao po stepenicama.

Prijašnji rekorder bio je Tigger iz Illinoisa koji je uginuo 2009. godine. Njegovo lijevo uho bilo je dugačko 34,92 centimetara, a desno 34,29. On i dalje drži rekord kao pas s najdužim ušima ikad, a Harbor drži titulu 'živućeg psa s najdužim ušima na svijetu'.