Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U ovo blagdansko vrijeme darivanja vjerni prijatelji Udruge SOS Dječje selo Hrvatska, nisu zaboravili na male Engleze iz SOS Dječjeg sela Lekenik. Simpatične učiteljice iz Helen Doron škole stranih jezika u SOS Društveni centar u Lekeniku stigle su ''punih ruku''.


Najmlađi mališani nisu skrivali oduševljenje kada su im uvijek dragi gosti iz Helen Doron škole stigli u posjet. Osim što su znali da slijedi još jedna zabavno-edukativna radionica učenja engleskog jezika, primili su poklone koji su im nagovijestili dolazak Djeda Božićnjaka.

Vezani članci PR Helen Doron škola svojom donacijom razveselila djecu Slika nije dostupna SOS Dječje selo slavi 20. rođendan: Udomili 550 mališana

No, tu nije bio kraj darovima. Vjerni partneri na čelu s voditeljicom franšize za Hrvatsku, gospođom Danijelom Haralović, uručili su hvalevrijednu donaciju od deset tisuća kuna koja pokriva troškove stručne psihološke pomoći za 12-ero djece predškolskog uzrasta o kojma SOS Dječje selo Hrvatska skrbi u dva Sela, u Lekeniku i Ladimirevcima.

Donaciju je s veseljem primio direktor SOS Dječjeg sela Lekenik, gospodin Mario Čović: ''Od srca hvala našim partnerima i uvijek dragim gostima iz Helen Doron škole stranih jezika. Svima želimo sretne blagdane i uspješnu novu 2017. godinu u kojoj se radujemo novim, zajedničkim suradnjama''.