Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U ovo blagdansko vrijeme darivanja vjerni prijatelji Udruge SOS Dječje selo Hrvatska, nisu zaboravili na male Engleze iz SOS Dječjeg sela Lekenik. Simpatične učiteljice iz Helen Doron škole stranih jezika u SOS Društveni centar u Lekeniku stigle su ''punih ruku''.


Najmlađi mališani nisu skrivali oduševljenje kada su im uvijek dragi gosti iz Helen Doron škole stigli u posjet. Osim što su znali da slijedi još jedna zabavno-edukativna radionica učenja engleskog jezika, primili su poklone koji su im nagovijestili dolazak Djeda Božićnjaka.

Vezani članci Greta Thunberg (Foto: Dnevnik.hr) Greta Thunberg donira milijun eura organizacijama za zaštitu prirode PR Rotary Hrvatska donirao 29 termovizijskih kamera zdravstvenim institucijama diljem Hrvatske

No, tu nije bio kraj darovima. Vjerni partneri na čelu s voditeljicom franšize za Hrvatsku, gospođom Danijelom Haralović, uručili su hvalevrijednu donaciju od deset tisuća kuna koja pokriva troškove stručne psihološke pomoći za 12-ero djece predškolskog uzrasta o kojma SOS Dječje selo Hrvatska skrbi u dva Sela, u Lekeniku i Ladimirevcima.

Donaciju je s veseljem primio direktor SOS Dječjeg sela Lekenik, gospodin Mario Čović: ''Od srca hvala našim partnerima i uvijek dragim gostima iz Helen Doron škole stranih jezika. Svima želimo sretne blagdane i uspješnu novu 2017. godinu u kojoj se radujemo novim, zajedničkim suradnjama''.