Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Reza Rashidpur je hospitaliziran i u srpnju, a liječnici su tada utvrdili da mu je zdravstveno stanje narušilo preveliko opterećenje na poslu.


Reza Rashidpur, voditelj na iranskoj televizijskoj postaji Press TV, srušio se u srijedu usred emisije. Nesretni je čovjek prebačen u bolnicu u kojoj je došao k svijesti, a liječnici su odmah posumnjali da nešto nije u redu s njegovim srcem i obavili prve pretrage.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Pogledajte što se voditelju dogodilo na kraju vijesti Slika nije dostupna VIDEO Vijesti počeo psovkama i priskrbio si titulu najkraće voditeljske karijere

Iranski su mediji u međuvremenu prenijeli informaciju da je s 41-godišnjim Rashidpurom sada sve u redu i da je nesvjestica uslijedila kao posljedica pada tlaka, pa podsjetili da je voditelj već hospitaliziran u srpnju zbog prevelikog opterećenja na poslu.

Rashidpur je u srijedu iznenada počeo teško govoriti, odnosno hvatati zrak, a da nešto nije u redu postalo je savršeno jasno kada se primio za lijevu ruku.

Srećom, prije nego što je izgubio svijest se uspio uhvatiti za stolicu, pa prilikom pada nije došlo do još neke ozljede. Gost i kolege su mu odmah pohitali upomoć, a za njim su u bolnicu dojurili i novinari s televizijske postaje Plus.