Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pao mu je tlak

Trenutak kada su svi ispred ekrana zanijemili: Voditelj se srušio usred emisije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Reza Rashidpur je hospitaliziran i u srpnju, a liječnici su tada utvrdili da mu je zdravstveno stanje narušilo preveliko opterećenje na poslu.

Reza Rashidpur, voditelj na iranskoj televizijskoj postaji Press TV, srušio se u srijedu usred emisije. Nesretni je čovjek prebačen u bolnicu u kojoj je došao k svijesti, a liječnici su odmah posumnjali da nešto nije u redu s njegovim srcem i obavili prve pretrage.

Pročitajte i ovo Ilustracija Drama na autocesti Misterij u autobusu: Sedmero putnika se onesvijestilo, nitko ne zna zašto Slika nije dostupna Video: Svađa voditelja i reportera uživo

Iranski su mediji u međuvremenu prenijeli informaciju da je s 41-godišnjim Rashidpurom sada sve u redu i da je nesvjestica uslijedila kao posljedica pada tlaka, pa podsjetili da je voditelj već hospitaliziran u srpnju zbog prevelikog opterećenja na poslu.

Rashidpur je u srijedu iznenada počeo teško govoriti, odnosno hvatati zrak, a da nešto nije u redu postalo je savršeno jasno kada se primio za lijevu ruku.

Srećom, prije nego što je izgubio svijest se uspio uhvatiti za stolicu, pa prilikom pada nije došlo do još neke ozljede. Gost i kolege su mu odmah pohitali upomoć, a za njim su u bolnicu dojurili i novinari s televizijske postaje Plus. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene