Obavijesti Video Pretražite Navigacija
AKTIVNA HRVATSKA

Trening Aktivne Hrvatske u Osijeku zbog najavljene kiše odgođen za 22. kolovoz

Aktivna Hrvatska - 1
Aktivna Hrvatska - 1 PR
Aktualno Galerija Aktivna Hrvatska - 1 Aktivna Hrvatska - 1 Foto: PR Aktivna Hrvatska - 2 Aktivna Hrvatska - 2 Foto: PR +0 Aktivna Hrvatska - 3 Galerija 1/3 >>
Trening sportsko-edukativnog projekta Aktivna Hrvatska koji se u Osijeku trebao održati ove subote, 4. srpnja u 19 sati odgođen je zbog najavljenog nestabilnog vremena.

Kišno vrijeme očekuje se i narednog vikenda te će se trening, u dogovoru s gradom Osijekom, održati u novom terminu 22. kolovoza na Trgu Ante Starčevića. Vježbači kojima je potvrđena prijava za odgođeni trening ne moraju se ponovno prijavljivati za trening u novom terminu.

Projekt Aktivna Hrvatska pokrenut je s ciljem promicanje kulture zdravog i aktivnog života. Tijekom osam godina aktivirano je više od 35 tisuća građana, a pokrenute su i brojne druge inicijative kad je redovna tjelesna aktivnosti u pitanju. Projekt uključuje stručne partnere iz područja kineziologije, medicine, nutricionizma i psihologije.

Aktivna Hrvatska održava se pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića te uz podršku Hrvatskog olimpijskog odbora i Središnjeg državnog ureda za sport.

Sve informacije o treninzima kao i savjete naših stručnjaka pronađite na: www.aktivnahrvatska.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene