Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najteža žena u Njemačkoj

Težila čak 362 kilograma!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S čak 362 kilograma Jacky Duval imala je titulu najteže osobe u Njemačkoj. Zbog debljine se više uopće nije mogla kretati i postala je zatočenicom vlastitog doma.

Jacky Duval rodila se kao muškarac, no cijeli se život osjeća kao žena pa se stoga tako i oblačila i ponašala, piše Viza.si. Promijenila je i ime, no u sretnom životu sprječavala ju je debljina i zamka muškog tijela. Jacky se nevjerojatnom brzinom debljala, a maksimalna težina do koje je došla iznosila je čak 362 kilograma. Zbog ogromnih dimenzija Njemica se nije mogla kretati i doslovno je bila zarobljena u vlastitom domu.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu dijagnosticirana hernija Netanyahu ide na operaciju, vlast privremeno preuzima zamjenik premijera Slika nije dostupna Želja za većom zaradom? Operacije pretilih uskoro dostupnije

Kada više nije mogla prolaziti kroz vrata, shvatila je da je kucnuo trenutka za mršavljenje. Prvi korak je bila operacija smanjenja želuca. Vrlo brzo pokazali su se prvu rezultati. Jacky je smršavila 169 kilograma. 'Život mi se u potpunosti promijenio, prije sam živjela kao u krletki. Došla sam do granice, mogla sam birati između života i smrti', ispričala je Jacky.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene