Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

S čak 362 kilograma Jacky Duval imala je titulu najteže osobe u Njemačkoj. Zbog debljine se više uopće nije mogla kretati i postala je zatočenicom vlastitog doma.


Jacky Duval rodila se kao muškarac, no cijeli se život osjeća kao žena pa se stoga tako i oblačila i ponašala, piše Viza.si. Promijenila je i ime, no u sretnom životu sprječavala ju je debljina i zamka muškog tijela. Jacky se nevjerojatnom brzinom debljala, a maksimalna težina do koje je došla iznosila je čak 362 kilograma. Zbog ogromnih dimenzija Njemica se nije mogla kretati i doslovno je bila zarobljena u vlastitom domu.

Vezani članci Papa Franjo Papa Franjo je dobro nakon operacije slijepog crijeva Papa Franjo Potvrdio glasnogovornik Vatikana: Papa Franjo u bolnici, danas ide na operaciju

Kada više nije mogla prolaziti kroz vrata, shvatila je da je kucnuo trenutka za mršavljenje. Prvi korak je bila operacija smanjenja želuca. Vrlo brzo pokazali su se prvu rezultati. Jacky je smršavila 169 kilograma. 'Život mi se u potpunosti promijenio, prije sam živjela kao u krletki. Došla sam do granice, mogla sam birati između života i smrti', ispričala je Jacky.