Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jacob's Well

VIDEO Teksaški skok smrti: Biste li se usudili?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na tisuće zaljubljenika u adrenalin svake godine posjećuje Jacob's Well, jedno od najopasnijih mjesta za ronjenje u svijetu.

Jacob's Well u Teksasu jedno je od najopasnijih mjesta za ronjenje u svijetu, a ipak privlači golemu pažnju mnogobrojnih ovisnika o adrenalinu. Naime, Jacobs Well je vrelo koje vodom opskrbljuje Cypress Creek, a poznato je i kao 'crna rupa bez dna', piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Čišćenje podmorja - 3 Bolja Hrvatska Hvalevrijedna akcija: "Da mi je netko rekao da ću živjeti ovako stvarno mu ne bih povjerovala" Požari bjesne Teksasom bjesne Teksasom FOTO Požari izvan kontrole: Evakuirano i postrojenje za nuklearno oružje - "Molite se i spakirajte"

 VIDEO Iscurilo jezero u BiH: Rupa u zemlji sve veća, stigla nadomak kuća

Priroda koja okružuje ovaj izvor doista je zapanjujuća, a voda toliko čista i prozirna da se čini kao da skačete u bezdan, a ne u vodu. Promjer ovog izvora je oko 4 metra, a dubina 10 metara, a kroz njega se provlače i podzemne špilje zbog čega privlači pažnju mnogih.

Jacob's Well nije na zlu glasu bez razloga. Živote je tamo izgubilo osam osoba, a svi pokušaji lokalnih vlasti da zabrane pristup ovoj lokaciji ostaju bezuspješni.


DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene