Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najkraći spolni organ imaju Talijani (12,5 cm) i Grci (12,18 cm), pokazala je studija.


Ugledni njemački tjednik Focus predstavio je novu studiju njemačke organizacije Pro Familia o dužini penisa u Europi koja se bazira na podacima Svjetske zdravstvene organizacije. Prema tim podacima, prosječna dužina penisa u erektivnom stanju u Europi iznosi 14,5 centimetara.

Najobdareniji su Bosanci i Hercegovci s prosječnom dužinom od 15,65 cm ispred Gruzijaca sa 15,61 cm i Nizozemaca (15,60 cm).

Znanstvene činjenice iza mitova o seksu: Veliko stopalo, veliki...ili ne?


Hrvati također nisu loši s prosječnom dužinom od 14,77 cm. Srbi se mogu pohvaliti s prosjekom od 14,87 centimetara, a susjedi Slovenci s također 14,77 centimetara.

Najkraći spolni organ imaju Talijani (12,5 cm) i Grci (12,18 cm). No, ionako će se mnogi/mnoge složiti da dužina i nije toliko bitna.

Vezani članci Veliko istraživanje Dnevnika Nove TV (Foto: Dnevnik Nove TV) EKSKLUZIVNO Veliko iznenađenje u rejtingu: Grabar-Kitarović, Milanović i Škoro unutar statističke pogreške Jason Derulo (Foto: Instagram) Instagram obrisao vruću fotografiju slavnog glazbenika, on poručio: "Nisam ja kriv što je toliki"

Kartu možete pogledati ovdje:

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook