Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve zbog poljupca

Jedna njezina poruka je bila dovoljna da doleti iz Australije u Hrvatsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Biste li učinili ovakvo što samo zato da razvučete osmijeh na licu voljene žene?

Jeremy Carne, radijski voditelj iz Australije, postavio je ovih dana letvicu prilično visoko kada je romantika u pitanju.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..." Komemoracija za žrtve brutalnog napada u Sydneyju Ubijeno šest osoba Napadač iz Sydneyja ciljao je žene: "Snimke govore same za sebe"

Naime, tek što mu je njegova voljena Michelle napisala da joj silno nedostaje, stavio je ruksak na leđa, te doslovno doletio da je poljubi.

Najbolji dio priče? Kada mu je napisala u poruci da bi ga "silno voljela vidjeti sad i odmah, a ne tek za tri tjedna", Michelle se nalazila u Dubrovniku na plaži, a on u Melbourneu.

Svjejedno, tisuće kilometara ga nisu uspjeli spriječiti da joj ispuni želju, te je "već" za tridesetak sati bio u njezinom zagrljaju, uz osmijeh djevojke koji za njega nema cijenu.

Video koji je Jeremy objavio na svom profilu na Facebooku postao je viralni hit, a primijetili su ga i australski novinari koji su zaljubljeni par ugostili u utorak u studiju.

Svakako pogledajte kako je izgledao izraz njezinog lica kada ga je ugledala. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene