Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Biste li učinili ovakvo što samo zato da razvučete osmijeh na licu voljene žene?


Jeremy Carne, radijski voditelj iz Australije, postavio je ovih dana letvicu prilično visoko kada je romantika u pitanju.

Vezani članci Slika nije dostupna Čarobno kao u nekom romantičnom mjuziklu: Profesor plesa zaprosio voljenu usred točke Slika nije dostupna Muke po romantici: Pozlilo mu tek što je zaprosio voljenu djevojku

Naime, tek što mu je njegova voljena Michelle napisala da joj silno nedostaje, stavio je ruksak na leđa, te doslovno doletio da je poljubi.

Najbolji dio priče? Kada mu je napisala u poruci da bi ga "silno voljela vidjeti sad i odmah, a ne tek za tri tjedna", Michelle se nalazila u Dubrovniku na plaži, a on u Melbourneu.

Svjejedno, tisuće kilometara ga nisu uspjeli spriječiti da joj ispuni želju, te je "već" za tridesetak sati bio u njezinom zagrljaju, uz osmijeh djevojke koji za njega nema cijenu.

Video koji je Jeremy objavio na svom profilu na Facebooku postao je viralni hit, a primijetili su ga i australski novinari koji su zaljubljeni par ugostili u utorak u studiju.

Svakako pogledajte kako je izgledao izraz njezinog lica kada ga je ugledala.