Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poznati hrvatski glumci, među njima i zvijezde programa Nove TV ujedinjeni u strasti prema vožnji na dva kotača, pozvali su na oprez u prometu.


Motociklisti su najugroženija skupina, dijelom i svojom krivnjom. Stoga pamet u glavu, poručuju naši popularni bikeri, ali i bikerice. S ljubavi prema glumi mjeriti se može jedino ona prema vožnji na dva kotača. Parkiralište puno motocikala svih modela i boja bio je prizor na prvom 'moto partyju the actorsa'. Klub je nastao prije tri godine. 'Shvatili smo da ustvari svi volimo motore, da se povremeno vozimo, pa smo rekli ajmo napraviti klub, pa ćemo naći dobar razlog da se nalazimo. Ovo je sad pretklimakterijska faza', kaže Zuhra.

Vezani članci Sudar (Foto: Screenshot/YouTube) Motorom se vozio između traka i nastradao od vozila hitne, tko je po vama kriv? Fail (Foto: Screenshot/YouTube) Pokušali voziti motocikl u kući pa shvatili zašto je to grozna ideja

Za jednog od najiskusnijih slovi Rene Bitorajac. Iako, kako i sam kaže, nezgode se događaju i takvima. 'Zapravo se najviše volim na motoru voziti sam, da sam sam za sebe odgovoran, ali udesi su normalna stvar. Svi koji još nisu pali moraju znati da će pasti kad-tad', kaže Bitorajac. A kako bi prvi pad odgodili što je dulje moguće Boris Mirković predlaže svim mladima koji se žele baviti motociklizmom da to obavljaju na stazama, a u gradskoj vožnji prvenstveno treba ne divljati i pazit na druge.

'The actors' za sebe kažu da su vrlo odgovorni vozači. Na motocikl, kažu, nikada ne sjedaju bez zaštitne opreme. Gotovo nikad. 'Ovo je više trofejna kaciga, imam doma i onu pravu, ozbiljnu', rekao je Goran Navojec. I tako je ova živopisna družina zajahala svoje limene konje i udahnula malo života tihim zagrebačkim ulicama u subotnje poslijepodne. Konačna destinacija bio je Jarun. Motore potajno voli i nježniji dio glumačkog svijeta.

'Ovo je jedan dio života za koji nisam baš najsretnija što ga moram dijeliti s javnošću, jer je to baš ono neko zadovoljstvo', rekla je Mila Elegović. Prava druženje tek je moglo početi. U veselom društvu zabave nije nedostajalo. Za zvijezde malih ekrana, roštilj, pivo, i rock glazba bili su idealan predah od svakodnevice.