Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ludi za susjedama

Srbi: 'Evo što se dogodi kad u Google upišete Hrvatice'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan srpski portal, ponukan fascinacijom Srba Hrvaticama, provjerio je što Google izbacuje kada Srbi u pretraživač upišu riječ 'Hrvatice'.

Fascinaciju Hrvaticama u Srbiji pokazuje i srpska verzija Google. Naime, kada u tražilicu upišete pojedini pojam, Google 'izbacuje' opcije i riječi u nastavku koje su najtraženije u određenoj zemlji.

Pročitajte i ovo Dodik i Vučić u Prijedoru Poruke iz Prijedora Vučiću Oluja najveće etničko čišćenje od 1945., Dodiku udruženi zločinački pothvat Andrej Plenković primio Anu Brnabić u Banskim dvorima - 5 Četvrta po redu Srbi se okupili na Velikoj skupštini u Zagrebu: Plenković i Brnabić se sastali u Banskim dvorima

Stoga je ekipa Telegrafa 'googlala' Hrvatice i napravila printscreen onoga što u nastavku te riječi nudi srpska verzija Googlea.

'Hrvatice u Srbiji, Hrvatice dolaze u Beograd, Hrvatice Facebook, Hrvatice i Srbi, Hrvatice vole Srbe, Hrvatice u akciji, Hrvatice za udaju', neke su od ponuđenih opcija.

Nova karta svijeta potvrdila jedan podatak o Hrvatima

'Zna se da Srbi vole Hrvatice i da malo-malo čujemo muškarce kako hvale njihovu ljepotu, ali i da je naglasak ono što ih čini još privlačnijima.

Zaključujemo, Srbi obožavaju Hrvatice, i često posegnu za informacijama vezanim za njih na najvećoj svjetskoj tražilici', piše Telegraf.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene