Jedan srpski portal, ponukan fascinacijom Srba Hrvaticama, provjerio je što Google izbacuje kada Srbi u pretraživač upišu riječ 'Hrvatice'.


Fascinaciju Hrvaticama u Srbiji pokazuje i srpska verzija Google. Naime, kada u tražilicu upišete pojedini pojam, Google 'izbacuje' opcije i riječi u nastavku koje su najtraženije u određenoj zemlji.

Vezani članci Predrag Sekulić (Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL) Sekulić uputio oštru poruku Zekanoviću: "Postoje ljudi i oni drugi... Ne trkeljaj gluposti u ovom uzvišenom domu!" Aleksandar Vučić (Foto: Srđan Ilić/Pixsell) Vučić: "Srbi neće prihvatiti krivotvorenje povijesti, svi nas proglašavaju agresorima"; Dodik: "Hrvatska armada je etnički očistila Srbe"

Stoga je ekipa Telegrafa 'googlala' Hrvatice i napravila printscreen onoga što u nastavku te riječi nudi srpska verzija Googlea.

'Hrvatice u Srbiji, Hrvatice dolaze u Beograd, Hrvatice Facebook, Hrvatice i Srbi, Hrvatice vole Srbe, Hrvatice u akciji, Hrvatice za udaju', neke su od ponuđenih opcija.

Nova karta svijeta potvrdila jedan podatak o Hrvatima

'Zna se da Srbi vole Hrvatice i da malo-malo čujemo muškarce kako hvale njihovu ljepotu, ali i da je naglasak ono što ih čini još privlačnijima.

Zaključujemo, Srbi obožavaju Hrvatice, i često posegnu za informacijama vezanim za njih na najvećoj svjetskoj tražilici', piše Telegraf.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook