Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Usporedio ga s Albertom Einsteinom

VIDEO Kada reporter razljuti bebu...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki reporter uspio je tijekom izvještavanja uživo rasplakati bebu.

Neki ljudi jednostavno prirodno znaju s djecom, dok drugima to baš i ne ide za rukom. Ivo potonje na vlastitoj je koži, tijekom izvještavanja uživo za KDVR televiziju s jednog festivala u Coloradu, iskusio reporter, koji je pokušao oraspoložiti plavokosog dječačića, koji je mirno ležao u svojim kolicima.

Pročitajte i ovo Jean-Luc Blachon na konferenciji za medije otkrio ih tužitelj Jezivi novi detalji u slučaju pronalaska ostataka dječaka Emilea, stanovnici su to mjesto počeli nazivati ukletim Pronađeni ostaci nestalog dječaka je li ubijen? Novi detalji u slučaju pronalaska malenog Emilea: "Nikada ne bi otišao sam na mjesto gdje su ga pronašli"

>> Je li moguće? Reporter Fox Newsa zaspao u prijenosu uživo!

Reporter mu je i zapjevao te mu rekao kako ga podsjeća na Alberta Einsteina, no dječakovo raspoloženje progresivno se pogoršavalo, sve dok mališan nije briznuo u plač.

Voditeljica programa 'izgrdila' je kolegu što je u njezinoj emisiji uspio rasplakati bebu, a bez obzira koliko se reporter trudio popraviti situaciju, dječak je i dalje plakao. Pogledajte.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene