Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tanki živci

Promet naš svagdašnji: U kružnom toku u par sekundi izbila tučnjava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napadnuti je motorist dobio udarac nogom u rebra.

Da ljudi prelako gube živce u prometu vjerojatno ste već tisuću putu i sami mogli primijetiti. Svakodnevno je na cestama koliko hoćete trubljenja, grubih riječi i prijetnji.

Pročitajte i ovo Bruna Papić i Jakov Aranza - 1 Što poduzeti? Djelatnici Hitne svakodnevno se nose s potencijalno opasnim situacijama: "Nasilje se događa stalno, prijetnje, ucjene, uvrede, psovke" Ilustracija Podnesena prijava Četvorica protiv jednoga: Pretukli muškarca, teško je ozlijeđen

Nažalost, ima i situacija kada ne stane samo na tome, a jedan je takav slučaj zabilježen u petak u škotskom Falkirku.

Nekakav je iznervirani vozač toga dana nasrnuo na motorista, i to usred kružnoga toka dok je većina ostalih sudionika u prometu prizor zbunjeno promatrala iz svojih vozila.

Srećom, našlo se među njima i onih koji su istrčali pomoći napadnutom čovjeku, koji je do tog trenutka već primio bolan udarac nogom u rebra.

Što je bio povod napadaču da fizički tako nasrne na motorista ni u ovome trenutku nije jasno, ali veći dio tog ružnog događaja je ostao zabilježen na kameri što će u konačnici pomoći policiji da identificira nasilnika.

"Prvi je počeo praviti scenu a da mi nije bilo jasno zašto. Pokušao sam ga natjerati da se zaustavi sa strane i objasnimi u čemu je problem, no verbalni se konflikt vrlo brzo pretvorio u napad", napisao je motorist ispod videa na YouTubeu. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene