Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Napadnuti je motorist dobio udarac nogom u rebra.


Da ljudi prelako gube živce u prometu vjerojatno ste već tisuću putu i sami mogli primijetiti. Svakodnevno je na cestama koliko hoćete trubljenja, grubih riječi i prijetnji.

Vezani članci Ema Branica Šokantni i prostački napad: Željko Kerum divljački izvrijeđao reporterku Provjerenog Emu Branicu Hayden Panettiere i Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Prijatelji se boje za život ponovno pretučene glumice koja i dalje ne želi otići od nasilnog partnera

Nažalost, ima i situacija kada ne stane samo na tome, a jedan je takav slučaj zabilježen u petak u škotskom Falkirku.

Nekakav je iznervirani vozač toga dana nasrnuo na motorista, i to usred kružnoga toka dok je većina ostalih sudionika u prometu prizor zbunjeno promatrala iz svojih vozila.

Srećom, našlo se među njima i onih koji su istrčali pomoći napadnutom čovjeku, koji je do tog trenutka već primio bolan udarac nogom u rebra.

Što je bio povod napadaču da fizički tako nasrne na motorista ni u ovome trenutku nije jasno, ali veći dio tog ružnog događaja je ostao zabilježen na kameri što će u konačnici pomoći policiji da identificira nasilnika.

"Prvi je počeo praviti scenu a da mi nije bilo jasno zašto. Pokušao sam ga natjerati da se zaustavi sa strane i objasnimi u čemu je problem, no verbalni se konflikt vrlo brzo pretvorio u napad", napisao je motorist ispod videa na YouTubeu.