Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Audio uređaj s porukom ugrađen u pisoare u javnim toaletima u nekoliko zemalja iznenadio je mnoge muškarce.


Njegov izumitelj dr. Richard Deutsch vidio je moguću zaradu u svojevrsnom 'zahodskom pravilu': kada urinirate nikad ne gledate u osobu koja stoji pokraj vas. Stoga je ovaj uređaj pravi hvatač pažnje s korisnim porukama.

Vezani članci Valentina Baus Valentina Baus poručuje: ''Čuvajte se, budite strpljivi, imajte vjere da će u naše živote ponovno doći mir" Vlado Boban Vlado Boban poručuje: ''Pomozite starijima i nemoćnima, odite umjesto njih u kupnju, donesite im namirnice''

Us kladu s tim, inženjerska kompanija iz Marylanda osmislila je kako da muškarce tijekom uriniranja podsjeti na nekoliko važnih stvari, primjerice kako treba oprati ruke ili pozvati taksi ukoliko su konzumirali alkohol.

>> Nova video igrica: Koliko precizno možete urinirati?

'Urinarni uređaj' Wizmark koji se može ugraditi u pisoare aktivira se kada se na njega mokri. U tom trenutku, ovisno o tome koji je uređaj ugrađen u pisoar čuju se različite poruke, javlja Reuetrs. Osim toga, na njemu je i poruka i napisana na zanimljiv način.

Trenutačno sena  'Wizmarki' može urinirati u 26 saveznih država SAD, te u Belgiji i Rusiji.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.