Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pušta poruke

Probajte vi urinirati na OVO!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Audio uređaj s porukom ugrađen u pisoare u javnim toaletima u nekoliko zemalja iznenadio je mnoge muškarce.

Njegov izumitelj dr. Richard Deutsch vidio je moguću zaradu u svojevrsnom 'zahodskom pravilu': kada urinirate nikad ne gledate u osobu koja stoji pokraj vas. Stoga je ovaj uređaj pravi hvatač pažnje s korisnim porukama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Neobično upozorenje FOTO Prekršite OVO PRAVILO i završit ćete na internetu!? Slika nije dostupna 62 posto njih - da VIDEO Piškite li u moru? Evo što o tome kažu stručnjaci

Us kladu s tim, inženjerska kompanija iz Marylanda osmislila je kako da muškarce tijekom uriniranja podsjeti na nekoliko važnih stvari, primjerice kako treba oprati ruke ili pozvati taksi ukoliko su konzumirali alkohol.

>> Nova video igrica: Koliko precizno možete urinirati?

'Urinarni uređaj' Wizmark koji se može ugraditi u pisoare aktivira se kada se na njega mokri. U tom trenutku, ovisno o tome koji je uređaj ugrađen u pisoar čuju se različite poruke, javlja Reuetrs. Osim toga, na njemu je i poruka i napisana na zanimljiv način.

Trenutačno sena  'Wizmarki' može urinirati u 26 saveznih država SAD, te u Belgiji i Rusiji.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene