Obavijesti Video Pretražite Navigacija
WC postao zabava

Nova video igrica: Koliko precizno možete urinirati?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas je u jednom baru u južnom Londonu lansirana prva 'hands free' video igrica koja radi na - urin!

Odlazak u WC od danas će svakako biti zabavniji muškom dijelu gostiju The Exhibit Bara koji će moći testirati svoju 'preciznost u gađanju'. Svaki put kada odu na WC posjetitelji će tako moći zaigrati neku od tri ponuđene igrice. 

Pročitajte i ovo Napad kemikalijom na jugu Londona Ispovijest svjedoka Nadzorne kamere snimile napad na ženu i djecu: "Vrištala je - moje oči, moje oči! Usne su joj bile crne, a koža spaljena" Greta Thunberg Uhićena tijekom prosvjeda Počinje suđenje Greti Thunberg: "Ova zemlja prostire crveni tepih klimatskim kriminalcima!"

Igrica je za probu još sredinom srpnja instalirana iznad pisoara u baru Ta Bouche u Cambridgeu. Pokazala se podjednako i popularna i profitabilna. 

Jedan od kreatora, Gordon MacSween, nije bio siguran kako će javnost reagirati. No već nakon prvih nekoliko dana znao je da će igrica biti pravi hit.

Igrica je napravljena s ciljem da 55 sekundi, koliko muškarac prosječno urinira, ne mora 'buljiti' u dosadan bijeli zid ili pločice. Na kraju igre igračima je ponuđeno i da svoj rezultat putem mobilnog telefona postave na Twitter.

MacSween i njegov kolega Mark Melford imaju u planu igricu distribuirati diljem cijele Velike Britanije, ali i u inozemstvo. 

'Imamo puno, puno ideja za igrice. Možda ćemo u budućnosti imati i igre za više igrača', kazao je Mac Sween.

Tko zna, možda ova igrica uskoro osvane i iznad pisoara u vašem omiljenom kafiću.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene