Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je pročitala knjigu koju je posudila u knjižnici, jedna je žena shvatila da joj je autorica sestra koju nikada nije upoznala.


Memoari 'Wild' bili su besteller, a tako i izbor Orahinog 'Book Cluba'. Stoga je autorica Cheryl Strayed primila i brojne emailove kojima su joj se javljali čitatelji, piše Newser.com.

>> Nije ni znala da je posvojena, a onda pronašla sestru nakon 70 godina razdvojenosti

Vezani članci Slovenska policija, ilustracija U strašnoj prometnoj nesreći poginuli otac i dvoje djece: "Sina i unuke čekala sam s ručkom, ali nisu došli..." Kim Jong Un i Kim Yo Jong Sjevernokorejski diktator Kim Jong Un u komi, pojavila se nasljednica? "Procjenjujem da je u komi, ali da je još uvijek živ"

Među njima je bila i njezina sestra koja joj se odlučila javiti nakon pola pročitanog prvog poglavlja knjige. Strayed kaže da joj je čitateljica tada napisala kako je shvatila da imaju istog oca.

Neimenovana žena, autorici je rekla kako ju je knjiga privukla zbog korica na kojima je slika planinarski čizama. Strayed je znala da ima polusestru i pokušala ju je već i prije pronaći preko interneta. Međutim, nije imala sreće.

Iako nije navela ime svog oca, opisi u knjizi bili su dovoljni da ga čitateljica prepozna. Dvije sestre za sada se još sam dopisuju i još se nisu upoznale.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook