Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imaju istog oca

VIDEO Posudila knjigu i ostala u ŠOKU!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je pročitala knjigu koju je posudila u knjižnici, jedna je žena shvatila da joj je autorica sestra koju nikada nije upoznala.

Memoari 'Wild' bili su besteller, a tako i izbor Orahinog 'Book Cluba'. Stoga je autorica Cheryl Strayed primila i brojne emailove kojima su joj se javljali čitatelji, piše Newser.com.

Pročitajte i ovo Snijeg "Bravo, tata" Potez oca čije dijete je u bolnici postao hit u regiji: "Naježila sam se" Stipo Mlinarić pitao i premijera Mlinarić ljut zbog knjige: "Pustio sam dva dana da vidim hoće li itko reagirati"

>> Nije ni znala da je posvojena, a onda pronašla sestru nakon 70 godina razdvojenosti

Među njima je bila i njezina sestra koja joj se odlučila javiti nakon pola pročitanog prvog poglavlja knjige. Strayed kaže da joj je čitateljica tada napisala kako je shvatila da imaju istog oca.

Neimenovana žena, autorici je rekla kako ju je knjiga privukla zbog korica na kojima je slika planinarski čizama. Strayed je znala da ima polusestru i pokušala ju je već i prije pronaći preko interneta. Međutim, nije imala sreće.

Iako nije navela ime svog oca, opisi u knjizi bili su dovoljni da ga čitateljica prepozna. Dvije sestre za sada se još sam dopisuju i još se nisu upoznale.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene