Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Parizu prava turistička atrakcija. Ispred katedrale Notre-Dame organiziran je bijeli piknik.


Stolnjaci, cvijeće, svijeće - sve je bilo u bijeloj boji, a i gosti romantične večere imali su dress code - bijelo. 4.000 ljudi okupilo se na ovoj bijeloj večeri.

Vezani članci Industrijski centar u Parizu, ilustracija Pariški sud odlučio: ''Država je zakazala oko redukcije emisija stakleničkih plinova'' Kendall Gilding ANKETA: Još jedna haljina podijelila publiku, koju boju vi vidite na objavi s Instagrama?

Najbolji francuski šampanjac, sirevi te ostale francuske delicije spremale su se na bijelom posuđu. Pravi gurmanski doživljaj posjetitelje je natjerao da iz ormara izvuku najbolja odijela, šešire, nakit, maske... sve u bijeloj boji.

'Ne, ne... danas nema plastičnih vilica i noževa. I plastične čaše su zabranjene. Morate biti u paru, konzumirate pravu hranu i nema sendviča', rekla je Helene. Iako su se brojni prolaznici čudili, njih 4.000 je uživalo u večeri ispred poznate katedrale.

'Ovaj duh, ova atmosfera - to je ono što ovu večeru čini tako lijepom. Ovo je jedan od najljepših trenutaka za nas', rekao je Jabe. Organizatori koji su željeli Parižanima i turistima dati nešto novo, nisu imali dozvolu policije, no kada su svi sjeli večerati policiji je bilo nemoguće ukloniti ih. Uostalom ne bi bilo pristojno prekidati ovu francusku večeru.