Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesnosne vrućine

Iskoristio paklenih 47° i ispekao jaje na poklopcu motora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prizor snimljen na poznatoj pješčanoj dini Big Red u pustinji Simpson pregledalo je više od tri milijuna korisnika društvenih mreža.

Video snimka na kojoj australski policajac prži jaje na poklopcu motora patrolnog vozila u posljednjih je par dana preplavila društvene mreže.

Pročitajte i ovo Gužve zbog radnih dozvola Organizacija rada Danima se stvaraju velike gužve: Spavaju pred policijom, a svi žele samo jedno Ilustracija, djeca u školi Nakon svađe Drama u zagrebačkoj školi: Učenik prijetio da će donijeti pušku

Video objavljen na Facebook stranici policije u Queenslandu prikazuje pripadnika lokalnih policijskih snaga iz grada Birdsvillea kako prži jaje na tavi postavljenoj na 'haubi' policijskog vozila.

Prizor snimljen na poznatoj pješčanoj dini Big Red u pustinji Simpson pregledalo je više od tri milijuna korisnika društvenih mreža.

Temperature u Birdsvilleu najčešće dosegnu do 38 Celzijevih stupnjeva, međutim prošle je nedjelje ondje izmjereno rekordnih 47,1 Celzijevih stupnjeva.

Val ekstremnih vrućina koji je zahvatio pustinjski dio Australije prouzročio je brojne šumske požare na istočnoj obali zemlje, zbog čega su otkazani svi veći sportski događaji, a stanovništvu se preporučuje zadržavanje u rashlađenom prostoru. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene