Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Festival u Beču

Pioneers ove godine dovodi Elon Muskov Hyperloop

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sada već dobro poznato europsko odredište startupa, investitora i uspješnih poduzetnika definitivno je Pioneers festival u Beču.

S ograničenim brojem od 2500 sudionika, Pioneers festival je mjesto koje postaje meka europskih startupa i poznatih poduzetnika kao što su osnivači Shazama, prvih auto-aviona, Appleovog Sirija i očito Muskovog Hyperloopa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pregled godine 2013. Jesu li nam ovi IZUMI OLAKŠALI život?! Slika nije dostupna Od osobnog do masovnog Jesmo li spremni za transport budućnosti?

Ove godine, točnije 28. i 29. svibnja u Beču se održava još jedan Pioneers festival koji će ove godine okupiti mnoge uspješne poduzetnike te startupima omogućiti novčanu nagradu od 100.000 dolara. Prisjetimo se, zadnjih dvije godine titulu najboljeg startupa osvojili su Bellabeat i Oradium, a ove godine za ovu prestižnu titulu natjecat će se čak 1600 startupa iz 95 zemalja diljem svijeta.

Line up je ove godine bolji nego ikada, i činjenica je da Pioneers festival postaje prestižno okupljanje kreme svjetskih startupa, što pokazuju i sami predavači od prve žene koja je letjela privatnim letom u svemir, do suosnivača Hyperloopa, te nosive tehnologije za fitnes.

Više o samom festivalu možete potražiti na službenim strancima gdje još uvijek stignete kupiti ulaznicu.

Sadržaja i dobre zabave sigurno neće nedostajati, a mi ćemo vas izvještavati direktno s konferencije, ukoliko kojim slučajem propustite prisustvovati ovom festivalu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene