Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završila u zatvoru

Pijana zvala 911: 'Tako sam napaljena. Godinama nitko nije ušao u mene'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je Amerikanka uhićena zbog zloupotrebe broja 911 koji je koristila kako bi si našla nekoga za seks.

58-godišnja Maria Montenez-Colon s Floride uhićena je zbog zloupotrebe broja 911 za hitne slučajeve nakon što je taj broj zvala dva puta kako bi se 'zbližila' s jednim policajcem.

Pročitajte i ovo Uhićenje policajca ubojice Problematična osoba Užas u trgovačkom centru u Tuzli: Policajac ubio ženu, pojavile se snimke uhićenja Ilustracija Lakše je ozlijeđen Policajac neoprezno uletio u zavoj pa službenim automobilom sletio s ceste

Maria je, naime, nazvala 911 kako bi zatražila od policije da pronađu njen automobil. Po dolasku na njenu adresu policajac je uočio da je 58-godišnjakinja vidno alkoholizirana te mu se počela nabacivati. 'Tako sam napaljena. Nitko nije ušao u mene godinama', rekla je policajcu.

On je pokušao skrenuti razgovor na razlog zbog kojeg je zvala 911 i upitao kako joj može pomoći. 'Možete me poje****', odgovorila mu. Nekako su uspjeli konačno doći na temu njenog automobila pa je objasnila kako je vlasništvo prepisala na svog posinka no da ga sad želi nazad. Policajac joj je rekao kako joj s time ne može pomoći, a ona ga je nekoliko puta hvatala za ruke i prsa, prenosi NBC.

VIDEO Skroz podivljala: Pijana žena seksualno napala putnika pa je vezali lisicama

Policajac je potom otišao, a Maria je sat vremena kasnije ponovno zvala kako bi se požalila da ju je dežurni policajac razljutio. 'Bio je pravi đentlmen, ali kad sam ga zamolila da me poje**, odbio je i to me razljutilo', rekla je Maria drugom policajcu nakon što su se vratili na njenu adresu. Policajac koji je prvi put sam došao na njenu adresu pitao ju je zna li što znači zloupotreba broja 911. 'Znam, ali kako drugačije ću doći do vas da me poje****?', odgovorila je.

Maria je na koncu uhićene i odvedena u obližnji pritvor.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene