Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaos u avionu

VIDEO Skroz podivljala: Pijana žena seksualno napala putnika pa je vezali lisicama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pravi je kaos nastao na letu Baltimore – Salt Lake City kada je muškarac razljutio ženu koja mu se upucavala.

Prava drama odvijala se u petak navečer u avionu koji je letio od Baltimorea prema Salt Lake Cityju. Osoblje je jednu ženu doslovno moralo  vezati lisicama da se smiri nakon što je, navodno, seksualno napala jednog putnika.

Pročitajte i ovo Nesreća Boeingova aviona Sve veće kontroverze VIDEO Drama na pisti: Avionu se zapalili motor i krilo, više osoba ozlijeđeno Ilustracija Neočekivano otkriće Odvratan pronalazak prisilio pilota da se vrati u zračnu luku: "Žena je rekla da joj je nešto palo na glavu. Okrenuo sam se..."

VIDEO Ovakvo slijetanje nikome ne bi bilo ugodno

No, ne samo to, morali su preusmjeriti i avion u Minneapolis kako bi policija došla po nju i odvela je iz aviona. Jedan od putnika je cijeli incident snimio svojom kamerom te je ispričao da je žena popila nekoliko pića i upucavala se jednom od putnika. Prema njegovoj priči, kad ju je on odbio, žena je potpuno podivljala i htjela ga udariti šakom, piše NY Daily News.

Na snimci se čuje kako žena psuje i upozorava osoblje aviona da ju ne diraju. Nastavila se iživljavati sve dok avion nije sletio u Minneapolisu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene