Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Makedonija je preplavljena posterima i lecima sa prijetećim sadržajem da 21. svibnja dolazi sudnji dan, zbog čega je policija pozvala na informativni razgovor dvije osobe.


U nekoliko većih gradova postavljeni su posteri na kojima je poruka 'Sudnji dan je 21. svibnja, plači snažno prema Bogu', koja je izazvala strah kod stanovništva, jer se tvrdi da će tog dana doći kraj svijeta, prenosi Tanjug.

Vezani članci Slika nije dostupna NAJNEOBIČNIJA EUROPSKA PRIJESTOLNICA Sve je novo, veliko, mramorno i brončano Slika nije dostupna Potres pogodio okolicu Skoplja, nema izvješća o ozlijeđenim ili štetama

>> 'Pripremite se, čovječanstvo ima još sedam dana života'

Prije nekoliko dana je u središtu Skoplja, grupa koja se predstavljala kao dio vjerskog Family Radija dijelila letke s istim sadržajem da dolazi sudnji dan za čovječanstvo. Iz MUP-a kažu da je slučaj prijavljen i da su na informativni razgovor pozvane dvije osobe, strani državljani, koji su dijelili letke.

Jedino im je bilo ukazano da je sadržaj uznemiravajući i zamoljeni su da prestanu sa širenjem poruka takvog sadržaja. Radi se o vjerskoj sekti iz New Yorka koja tvrdi da je njihov duhovni vođa matematičkom kalkulacijom otkrio kodove i time otkrio tajne Biblije, pa i propast svijeta, koji bi se, kako je izračunao, trebao dogoditi ove subote.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju