Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Oba su vozača na svoj način pridonijela sudaru.


Prošlotjedna jurnjava na autocesti nadomak Tumwatera, grada u američkoj saveznoj državi Washington, tek pukim slučajem nije završila kobno po jednog motorista. Muškarac se iz sudara izvukao praktički neozlijeđen jer je prilika htjela da sleti na stražnji dio automobila u koji je prethodno udario. 

Vezani članci Krš u Ilici VIDEO Krš i lom u centru Zagreba: Automobilom se zabio u izlog trgovine Policijsko vozilo, ilustracija U slijetanju automobila s ceste kod Otočca poginuo 19-godišnji vozač, maloljetnica iz vozila lakše ozlijeđena

Na automobilu je ostao sjediti narednih pedesetak metara, a pod sretne okolnosti svakako treba uračunati i to što vozačica Acure nije naglo zakočila, odnosno to što nije bilo još vozila u neposrednoj blizini.

Sudar su oboje podjednako skrivili, kako vozačica koja je prebrzo jurila unatoč tome što se nalazila u brzoj traci (što ju je prisililo da naglo koči), tako i motorist jer je pojurio za njom u želji da se obračunaju.

Naime, naljutio se jer ga je "odsjekla" prilikom prestrojavanja te se takav bijesan dao u potjeru zbog čega je prekršio osnovna pravila sigurnosti u prometu.