Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sreća se osmjehnula

Ovog gotovo da ni u filmovima nema: Motorist se na lud način izvukao neozlijeđen iz sudara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oba su vozača na svoj način pridonijela sudaru.

Prošlotjedna jurnjava na autocesti nadomak Tumwatera, grada u američkoj saveznoj državi Washington, tek pukim slučajem nije završila kobno po jednog motorista. Muškarac se iz sudara izvukao praktički neozlijeđen jer je prilika htjela da sleti na stražnji dio automobila u koji je prethodno udario. 

Pročitajte i ovo Sudar automobila u zagrebačkim Dugavama - 4 Policija na terenu FOTO/VIDEO U prometnoj nesreći sudjelovala tri automobila: Ozlijeđena jedna osoba Nesreća kod Westgatea prema jankomiru Kombi Sokol Marića sudjelovao u nesreći kod Westgatea: Ozlijeđene tri osobe

Na automobilu je ostao sjediti narednih pedesetak metara, a pod sretne okolnosti svakako treba uračunati i to što vozačica Acure nije naglo zakočila, odnosno to što nije bilo još vozila u neposrednoj blizini.

Sudar su oboje podjednako skrivili, kako vozačica koja je prebrzo jurila unatoč tome što se nalazila u brzoj traci (što ju je prisililo da naglo koči), tako i motorist jer je pojurio za njom u želji da se obračunaju.

Naime, naljutio se jer ga je "odsjekla" prilikom prestrojavanja te se takav bijesan dao u potjeru zbog čega je prekršio osnovna pravila sigurnosti u prometu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene