Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zmija je muškarca napala iz zasjede, iz WC školjke, a za ponos ga je uhvatila tek što je sjeo obaviti jutarnju nuždu.


Atthaporn Boonmakchuay, 38-godišnjak iz Chachoengsaoa, grada smještenoga pedesetak kilometara od Bangkoka, dobro se oporavlja u bolničkom krevetu nakon što ga je u srijedu ujutro za penis zgrabila četiri metara dugačka kraljevska boa.

Vezani članci Ekipa iz Dumovca na poziv policije preuzela ogromnog pitona Policija šokirala ekipu iz Dumovca: "Halo, imamo ovdje ogromnog pitona..." Slika nije dostupna Djevojčica u društvu pitona gledala TV, otac odgovorio kritičarima: Moje su zmije nježne

Zmija je Boonmakchuaya napala iz zasjede, iz WC školjke, a za ponos ga je uhvatila tek što je sjeo obaviti jutarnju nuždu.

Unatoč situaciji u kojoj se većina ne bi snašla od silne panike, Boonmakchuay se uspio nekako pribrati, te se naposljetku spasio pomoću komada užeta.

Boonmakchuay je oko zmijine glave zavezao omču, dok je drugi kraj užeta privezao za kvaku od vrata (vidi fotografije). Tako je bou tjerao da drži usta otvorenima sve dok nije oslobodio penis.

Nesretnik se nedugo potom srušio u nesvijest jer je tijekom borbe izgubio dosta krvi, a zmiju su naposljetku izvukli pripadnici spasilačke službe koji su čekićem morali razbiti školjku jer je njezino tijelo bilo toliko veliko da se zaglavila.

U međuvremenu su se na društvenim mrežama pojavile i fotografije Boonmakchuaya u bolničkom krevetu, kao i poprišta doslovno krvave bitke.

UPOZORAVAMO VAS DA FOTOGRAFIJE NISU UGODNE OKU!