Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ne sramite se potražiti rješenje ukoliko zapnete, nećete biti jedini koji su na taj način došli do odgovora.


Nema ništa loše u tome tražiti od djece da katkad malo mućnu glavicama, ali pritom definitivno ne bi trebalo pretjerivati. A sljedeći se zadatak postavljen ispred američkih prvašića čini upravo preteškim za mališane te dobi jer ga nisu uspjeli riješiti čak niti oni desetak puta stariji od njih.

Vezani članci Zadatak koji su dobili učenici OŠ Milan Brozović u Kastvu Riječki osmaši na vjeronauku birali hoće li sjediti kraj "homoseksualca", "srpskog vojnika iz Bosne" ili "Roma koji je tek izašao iz zatvora" Prosječne ocjene mature su - trojka Matematika na državnoj maturi strah i trepet, gotovo trećina maturanata ne položi ispit

Zadatak je u utorak objavljen na Facebook stranici "The Holderness Family", a istaknut je na sedmoj stranici domaće zadaće postavljene ispred šestogodišnjaka.

Pogledajte ga i pažljivo promislite, pa nam u komentarima iskreno napišite do kojeg ste došli odgovora. Mi ćemo ispod fotografije otkriti rješenje da ne ostanete u nedoumici.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju