Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ukoliko uspijete, zgodno je znati da možete što su od slavnih osoba mogli Nikola Tesla i Leonardo da Vinci.


Vjerojatno ste već imali priliku čuti za pojam fotografsko, odnosno eidetsko pamćenje. Tu sposobnosti doista rijetki među nama posjeduju, a tim terminom definiramo nečiju mogućnost izvanrednog prisjećanja.

Vezani članci Testiranje na koronavirus, ilustracija Za više od 1000 kuna: Nestašica brzih testova nije spriječila prodavače da ih prodaju na poznatim stranicama Joe Biden Bio u kontaktu sa zaraženim članom osoblja: Joe Biden negativan na testu za COVID -19

Ljudi fotografskog pamćenja uz zapanjujuću preciznost 'iz arhive' mogu vaditi slike, zvukove, mirise, brojeve, predmete ili kompletne događaje, a sljedeći test bi vam trebao otkriti jeste li vi među onima čija je memorija natprosječno dobra.

Pokušajte u što manje poteza riješiti 'japanski test inteligencije'

Test je zapravo vrlo jednostavan, a na vama je da se usredotočite na prvu sliku. Jednom nakon što je dobro pogledate, prijeđite na sljedeću i potom maknite pogled u stranu (možete se vratiti i na prvu sliku, kako vam već odgovara).

Ukoliko je za to sposoban, vaš mozak će slike spojiti, a što bi vam trebalo omogućiti da otkrijete koje je slovo na njima skriveno.

Pokušajte, ništa ne boli, pa ako uspijete pronaći slovo (ostavit ćemo vam rješenje ispod članka), znajte da možete što su navodno od slavnih osoba mogli Nikola Tesla, odnosno Leonardo da Vinci. 

 
 

 

 

Slovo skriveno na fotografijama je

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

G

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju