Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarno natjecanje

Osvojio BMW nakon što mu je ruka bila 4 dana zalijepljena za njega

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Song Changjiang sretnik je koji je osvojio luksuzni automobil nakon što je na njemu držao ruku puna četiri dana u jednom vrlo bizarnom natjecanju.

120 natjecatelja u dobi od 18-40 godina borili su se za novi novcati BMW. Poanta je bila jednostavna- tko najduže izdrži s rukom na automobilu u njemu će se odvesti kući. Koliko god to jednostavno zvučalo, izvedba je bila sve samo ne jednostavna.

Pročitajte i ovo Najspremniji među spremnima - 2 Rigorozne vježbe Natječu se najspremniji među spremnima: "Dečki su nam bili dobra konkurencija" Nove generacije sportaša natjecanje u puzanju U Zagrebu tražili najbržu - bebu: "Pokušali smo napraviti zabavu za naše najmlađe članove"

Ovo je bio pravi test fizičke, ali i psihičke izdržljivosti. Natjecanje je bilo organizirano u sklopu promocije jednog programa prodaje nekretnina, no nakon što su fotografije iscrpljenih natjecatelja obišle svijet, organizatori su na sebe navukli bijes javnosti.

>> Ova vrsta zabave postala je pravi hit

Natjecatelji su svaka 4 sata dobili pauzu od 15 minuta kako bi obavili nuždu, pojeli nešto i popili, no unatoč tome mnoge je shrvala iscrpljenost, pa su tako neke od njih i djevojke doslovce nosile kući.

Zadnji na nogama je Song Changjiang, no ono što je mnoge iznenadilo jest da Song nije zapravo osvojio automobil, već osvojio prava na korištenje novog BMW-a na pet godina. Nakon pet godina morat će ga vratiti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene