Song Changjiang sretnik je koji je osvojio luksuzni automobil nakon što je na njemu držao ruku puna četiri dana u jednom vrlo bizarnom natjecanju.


120 natjecatelja u dobi od 18-40 godina borili su se za novi novcati BMW. Poanta je bila jednostavna- tko najduže izdrži s rukom na automobilu u njemu će se odvesti kući. Koliko god to jednostavno zvučalo, izvedba je bila sve samo ne jednostavna.

Vezani članci Franck - 1 Odakle dolaze? Na Međunarodni dan kave proglašeni najbolji baristi Olimpijada u izolaciji Obitelj organizirala olimpijadu u izolaciji, pogledajte urnebesne kategorije

Ovo je bio pravi test fizičke, ali i psihičke izdržljivosti. Natjecanje je bilo organizirano u sklopu promocije jednog programa prodaje nekretnina, no nakon što su fotografije iscrpljenih natjecatelja obišle svijet, organizatori su na sebe navukli bijes javnosti.

>> Ova vrsta zabave postala je pravi hit

Natjecatelji su svaka 4 sata dobili pauzu od 15 minuta kako bi obavili nuždu, pojeli nešto i popili, no unatoč tome mnoge je shrvala iscrpljenost, pa su tako neke od njih i djevojke doslovce nosile kući.

Zadnji na nogama je Song Changjiang, no ono što je mnoge iznenadilo jest da Song nije zapravo osvojio automobil, već osvojio prava na korištenje novog BMW-a na pet godina. Nakon pet godina morat će ga vratiti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.