Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zgodna ideja

Od sada se dostavlja i prljavo posuđe!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnici britanskog restorana 'Housebits' svojim novim servisom nude rješenje ljudima koji ne vole kuhati i prati suđe.

Postoje ljudi koji koji ne vole prati posuđe, ali postoje i oni koji ne vole kuhati. Ukoliko pripadate jednoj od ovih skupina ili možda obje, onda će vas ova ideja oduševiti.

Pročitajte i ovo Ilustracija drama u restoranu Stanko naručio mineralnu, popio tekućinu koja mu je spalila jednjak: ''Meni su usta izgorjela'' Slika nije dostupna Veliki hit kod vlasnika U ponudi kava s komadićima suhe jetre

Vlasnici jednog britanskog restorana došli su na ideju da svojim klijentima ponude mogućnost isporuke hrane, ali i prljavog posuđa kako bi što uspješnije uvjerili svoje goste da su proveli čitav dan u kuhinji za štednjakom, piše Huffington post.

>> Danska 'Noma' ponovo najbolji restoran na svijetu

Hranu kuha profesionalni kuhar, a cijene se kreću između 90 i 110 kuna, a za dodatnih 50 kuna klijenti mogu zatražiti posude koje su koristili kuhatri kako bi bili što uvjerljiviji u 'prodavanju priče' gostima. Ukoliko klijenti, kojim slučajem, operu posuđe, tada im restoran nudi povrat novca u iznosu od 20 kuna.

Vlasnici kažu da su na ideju došli zahvaljujući korisnicima Facebooka i Twittera koji su ih molili da im dostave prljavo posuđe. Navode i kako se ovime ne koriste samo anonimni ljudi, već i poznate zvijezde poput pjevačice Lilly Allen koja je to puno puta priznala i na svom Twitter profilu.

>> Za zaposlene majke: Posebna dostava izdojenog mlijeka

Izvršni direktor Housebitesa, Simon Prockter je objasnio zašto je ta ideja toliko popularna: 'Housebites nudi hranu kakvu kuhate doma. Imali smo jako puno klijenata koji bi nas kontaktirali nakon narudžbe i prepričavavali kako su se pretvarali da su oni kuhali. Kad ih je nekoliko zamolilo da pošaljemo i prljavo posuđe kako bi bili uvjerljiviji, pomislili smo da bi ovakav servis bio koristan, posebice za one koji nisu vješti u kuhinji, a žele impresionirati'.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene