Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žive na Sardiniji

Doznajte koliko godina ukupno ima najstarija obitelj na svijetu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelj Melis sa Sardinije najstarija je na svijetu. Devetero braće i sestara imaju ukupno 818 godina, a najstarija od njih ima 105 godina, što je rekord potvrđen u Guinnessovoj knjizi rekorda.

Prema mjesnom listu Unione Sarda, nakon sedam godina istraživanja na pet kontinenata, Guinness je potvrdio da je obitelj Melis najstarija obitelj na svijetu. Obitelj je iz mjesta Perdasdefogua u regiji Ogliastra u središtu Sardinije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nije Nobel, ali... Tajna dugovječnosti najstarijeg muškarca na svijetu Slika nije dostupna Nevjerojatna sudbina DOKAZI IZMIŠLJENI? Čekao smrtnu kaznu rekordnih 48 godina pa ga oslobodili...

>> Pogledajte najstariju fotografiju na svijetu

Prvog lipnja 2012. devetero braće i sestara imali su ukupno 818 godina i 205 dana. Najstarija Consolata, koja ima devetero djece, 24 unučadi, 25 praunučadi i troje prapraunučadi, u srijedu će proslaviti 105. rođendan.

Iza nje slijedi Claudia (99), koja je u formi i u ponedjeljak je bila u prvom redu na misi, prenosi Unione Sarda. Zatim slijede Maria (97), koja od nedavno ima nekih zdravstvenih tegoba, Antonio (93) i Concetta (91), a Adolfo (89) još radi u svom kafiću u Perdasdefoguu. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene