Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Novo osvježenje u Westgateu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vikend od 10. do 12. srpnja obilježit će novi Late Night Shopping te pogodnosti Ecco trgovine koja će predstaviti projekt Ecco Road Show.

Uz besplatne koktele i atraktivan kamion koji će pokazati najnovije modele obuće, spremno vas očekuje i posebno iznenađenje nagradnog natječaja. Westgate je idealna destinacija kada je u pitanju shopping, a ljetne temperature i vruće pogodnosti savršena su prilika za osvježenje vaše garderobe.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dani beba, djece i trudnica u Westgateu Slika nije dostupna Proslavimo zajedno 7. rođendan Westgatea

Late Night Shopping 10. i 11. srpnja od 17 do 23 sata i 12. srpnja od 17 do 21 sat ponovno donosi zaista izvrsne pogodnosti. Odličan popust od 50% do 70% na dio asortimana čeka vas u trgovini brenda Reserved. Ostvarite i dodatnih 10% popusta na već snižene artikle.

Massimo Dutti, urbani i suvremeni modni brand s prepoznatljivim stilom na dio asortimana nudi čak do 60% popusta, dok ćete do 50% popusta na dio asortimana pronaći u Peek & Cloppenburgu te 50% u novootvorenoj poslovnici Next na cjelokupan asortiman.

Marc O’Polo vas očekuje s popustom do 30%, a BIPA s 15%, također na cjelokupan asortiman. Popust od 10% na svu ponudu ostvarite u prodavaonicama Intersport i Happy Dreams te u Super Konzumu pri kupnji iznad 200 kuna.

Ecco Road Show

Pravu poslasticu svim posjetiteljima priredit će Ecco trgovina koja održava Ecco Road Show. Renomirani brand poznat po kvalitetnoj i udobnoj obući prezentirat će najnovije modele u svom modernom i atraktivnom kamionu. Na službenoj Facebook stranici Westgatea u tijeku je nagradni natječaj u kojem vas Ecco nagrađuje cipelama u vrijednosti do 1000 kuna. Iskoristite izvrsnu priliku da dobijete svoj par cipela za udoban i lagan hod jer Ecco uvijek slijedi svoj princip: „cipela se mora prilagoditi stopalu, a ne obrnuto.“ Ako još niste, prijavite se i vi u natječaj, jer dobitnik će biti izabran u petak, 10. srpnja.

Ljetnu atmosferu i osvježenje upotpunit će zanimljive performance plesne skupine te bezalkoholni kokteli koje će pripremati koktel majstor iz zagrebačkog Papas bara. Posjetite Westgate Shopping City i uvjerite se zašto je najveći shopping centar u Hrvatskoj idealno mjesto za druženje, zabavu i shopping.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene