Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Duhovni radio'

VIDEO Snimio vanzemaljce: Teslu uplašili misteriozni, jezivi zvukovi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Moje prvo slušanje 'duhovnog radija' pozitivno me preplašilo jer je u tim zvukovima bilo nečeg misterioznog, da ne kažem natprirodnog, a ja sam bio noću sam u laboratoriju', rekao je Tesla.

Jedan od najvećih svjetskih znanstvenika, Nikola Tesla, imao je želju da svakome besplatno ili gotovo besplatno omogući neograničenu količinu energije ili bolje rečeno tehnologiju koja će mu unaprijediti život.

Pročitajte i ovo Ankica Čižmek i Veselko Gabričević Nikad nije kasno! Umirovljenici dobili svoj radio, bavit će se rješavanjem njihovih problema Patrijarh Porfirije pomno birane riječi Poglavar SPC-a posvetio crkvu u Smiljanu, govorio o miru Hrvata i Srba: "Uvijek može bolje..."

Jedan od primjera takve jeftine tehnologije koju svatko može napraviti sam je takozvani 'duhovni radio' za čiju konstrukciju ne treba više od 30 dolara (150 kuna). Kako piše The viral post, 'duhovni radio' i njegove mogućnosti prestravili su i na kraju zbunili i samog Teslu.

Naime, ta napravica, koja koristi obično kristalno radijsko kolo, može registrirati sve zvukove iz različitih elektromagnetskih izvora. No, oni su često zastrašujući i jezivi, a uplašili su i velikog znanstvenika.

'Moje prvo slušanje 'duhovnog radija' pozitivno me preplašilo jer je u tim zvukovima bilo nečeg misterioznog, da ne kažem natprirodnog, a ja sam bio noću sam u laboratoriju', rekao je Tesla u jednom intervjuu 1901. godine.

Zašto se Nikola Tesla nikada nije ženio?

'Zvukovi koje slušam svake noći u početku djeluju kao ljudski glasovi koji pričaju na jeziku koji ne razumijem. Teško mi povjerovati da su u pitanju realni glasovi nekih bića izvan Zemlje. Mora postojati jednostavnije objašnjenje koje nikako ne uspijevam otkriti', rekao je Tesla o svom izumu 17 godina kasnije.

Ovaj genijalni um očito nije uspio otkriti kakve to zvukove čuje i jesu li možda ipak u pitanju glasovi drugih bića koja žive u svemiru?
Pogledajte video, poslušajte zvukove i zaključite sami:


 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene