Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čeka transplantaciju

Nevjerojatan pothvat: Na čelu mu uzgojili novi nos!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je Kinez prošle godine teško ozlijeđen u prometnoj nesreći u kojoj je slomio nos. Danas čeka da mu naraste novi nos i to, vjerovali ili ne, na čelu.

Kinez, predstavljen samo kao Xiaolian, prošle je godine imao prometnu nesreću u kojoj je slomio nos. Budući da mu liječinici nisu uspjeli spasiti nos zbog infekcije koju je dobio, odlučili su mu uzgojiti novi na čelu kako bi ga poslije mogli transplantirati na pravo mjesto, piše ABC News.

>> Četiri joj mjeseca kroz nos curila tekućina iz mozga!

Takvo što je moguće zahvaljujući ekspanderu tkiva kože u obliku nosa koji je učvršćen hrskavicom s rebara. Nos se veoma dobro razvija i, kako kažu liječnici, uskoro će biti transplantiran, a Xiaolian bi trebao moći normalno osjećati i mirise.

Pročitajte i ovo Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta" 12 ozlijeđenih na liječenju - 4 Teška prometna nesreća Strava na A1: Poginuo bračni par, desetak ozlijeđenih - "Maloljetnik koji je ostao bez roditelja je u bolnici"

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene