Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kada sve krene naopako

Nehotice je "parkirala" auto u benzinsku crpku, a zatim je zamalo uslijedio i obračun

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Verbalni obračun pretvorio se u igru "lovice" u kojoj su vragolasti provokatori uživali baš poput dječice u parku.

Neimenovana djevojka čija se prijateljica ili članica obitelji tijekom ovog tjedna nehotice parkirala u sam ulaz trgovine neke njujorške benzinske postaje, upravo je postala internetska zvijezda zahvaljujući dvojici mladića kojima nije bilo mrsko izvaditi mobitele i usput se rugati.

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru

Naime, takva uznemirena zbog izazvane materijalne štete, djevojka je prilično loše reagirala na dobacivanje i snimanje, pa se u nastavku verbalni obračun pretvorio u igru "lovice" u kojoj su vragolasti provokatori uživali baš poput dječice u parku.

Srećom do fizičkoga okršaja naposljetku nije došlo, ali je zato video postao globalni hit, drag u prvome redu građanima New Yorka jer su redom istaknuli da je ovakvo ponašanje tako tipično za njihovu voljenu Veliku Jabuku.

Što se same nesreće tiče, nigdje nije rečeno kako se vozačica uspjela zaglaviti u trgovini, ali nam je zato ono malo razgovora začinjenog s puno psovki otkrilo da nije bilo ozlijeđenih.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene