Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Najbogatija' na svijetu

Nećete vjerovati koliko se novca godišnje ubaci u Fontanu di Trevi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svaka dva tjedna Fontana di Trevi u Rimu se prazni i potom temeljito očisti. A novčića u fontani želja ima jako, jako puno...

Fontana di Trevi ne samo što je najpoznatija na svijetu, nego je vjerojatno i najbogatija. Godišnje se naime, u tu fontanu ubaci oko 700.000 eura.

Pročitajte i ovo Požar u bolnici u Tivoliju Utvrđuje se uzrok VIDEO Strava u susjedstvu: Požar u bolnici usmrtio tri osobe, vatrogasci objavili snimku spašavanja pacijenata Ilustracija Vlasnica u šoku Bizarna nesreća u Italiji: Pas s trećeg kata pao na trudnicu

>> Video: Voda u fontani Trevi obojena u crveno

No, ove će godine, kako za sada stvari stoje, nadmašiti sva očekivanja. Samo u prvih šest mjeseci u fontanu je ubačeno čak 540.000 eura.

Novčiće skupljaju radnici koje nadzire policija. Lokalnim stanovnicima i turistima je striktno zabranjeno sakupljanje novčića iz fontane. Dio prihoda ide u gradski proračun, a dio Caritasu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene