Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odstupi se ili štrcam

Nazvao je policiju jer je nasrnula na njega - grudima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac i žena su se posvađali u trgovini na benzinskoj crpki, i to zato što je ona na par trenutaka napustila red ispred blagajne, a što je on iskoristio kako bi se pregurao.

Neimenovani Amerikanac (28) zatražio je policijsku intervenciju nakon što je prije nekoliko dana na njega jedna ljutita žena nasrnula - grudima!

Pročitajte i ovo Bruna Papić - 1 Napadač priveden Stravičan napad na žene u Splitu: Struka poslala jasnu poruku, a jedno je ključno Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom

Par se posvađao u trgovini na benzinskoj crpki u Athensu, Georgia, i to zato što je ona na par trenutaka napustila red ispred blagajne, a što je on iskoristio kako bi se pregurao.

Prepirka je nastavljena i ispred trgovine te se žena tada, tako je barem naveo, zabila u njega grudima i zaprijetila da će ga prebiti.

Muškarac je potom nazvao policiju i redarstvenicima predao registarske oznake automobila u kojem je otišla, međutim nije precizirao koliko je bilo 'oružje' pomoću kojeg ga je napala, prenosi tamošnji portal.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene