Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Muškarac i žena su se posvađali u trgovini na benzinskoj crpki, i to zato što je ona na par trenutaka napustila red ispred blagajne, a što je on iskoristio kako bi se pregurao.


Neimenovani Amerikanac (28) zatražio je policijsku intervenciju nakon što je prije nekoliko dana na njega jedna ljutita žena nasrnula - grudima!

Vezani članci Krušna peć, ilustracija Užas u Sloveniji: Prilikom rušenja krušne peći pronašli dječju lubanju: ''Ovdje živim 41 godinu i svih ovih godina nije se dogodilo ništa neobično'' Iustracija Drama u policijskoj postaji: Navijači nasrnuli na policajca, udarili ga šakom u glavu

Par se posvađao u trgovini na benzinskoj crpki u Athensu, Georgia, i to zato što je ona na par trenutaka napustila red ispred blagajne, a što je on iskoristio kako bi se pregurao.

Prepirka je nastavljena i ispred trgovine te se žena tada, tako je barem naveo, zabila u njega grudima i zaprijetila da će ga prebiti.

Muškarac je potom nazvao policiju i redarstvenicima predao registarske oznake automobila u kojem je otišla, međutim nije precizirao koliko je bilo 'oružje' pomoću kojeg ga je napala, prenosi tamošnji portal.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook