Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ludogorec, svjestan mogućih nereda koje je u stanju proizvesti problematična navijačka skupina Partizana za njih je pripremio poseban dio.


Ludogorec je prošle godine izbacio Partizan u trećem pretkolu kvalifikacija za Ligu Prvaka te im se Partizan danas ima priliku osvetiti. A priliku za osvetom vjerojatno će pokušati iskoristiti i Grobari.

Vezani članci Policija uhićuje prosvjednike u Rusiji - 2 Dok Zapad poziva na oslobađanje, Rusima to ne pada na pamet: ''To je za vlast veliki problem, ne mogu si dopustiti da Navaljnog drže predugo'' Prosvjed u Rusiji Žestoki prosvjedi diljem Rusije: Policija dosad privela više od tisuću ljudi

No, Ludogorec je pripremljen. Gostujuća tribina u potpunosti je ograđena rešetkama i zaštitnim mrežama što podsjeća na kavez za životinje, piše srpski Telegraf. Ovakvi su kavezi uobičajeni kada postoji rizik od nereda na stadionu.

Na vrhu ograde su metalni šiljci, a cijela tribina prekrivrena je metalnom mrežom kako bi na taj način unaprijed zaustavili bacanje nepoželjnih predmeta u teren.

Ovaj stadion kapaciteta od 6.000 mjesta nadzire 70-ak kamera tako da im niti najmanji incident ne može promaknuti.

Stadion je renoviran 2011. godine, a osim visoke sigurnost, ima odlične uvjete za igru, rad novinara i navijačku publiku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook