Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sirove strasti

VIDEO Par provalio na stadion i poseksao se na centru igrališta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Budući da se baš i nemaju čemu veseliti dok im je voljeni klub na travnjaku, navijači engleskog Charlton Athletica pribjegli su drugačijoj vrsti zabave.

Naime, kao što to otkriva snimka objavljena na popularnom internetskom servisu Vineu (video), mladi je par prije nekoliko dana provalio na stadion The Valley i strastveno se poseksao na travnjaku u noćnim satima.

Pročitajte i ovo Prosvjedi u Mađarskoj - 1 Nesretni Orbanovom vladom Nezadovoljni Mađari izašli na ulice: "Ne očekujem ništa od ove vlade, neće ništa promijeniti" Južnokorejski predsjednik i prva dama klopka ili korupcija? Skupocjena Diorova torbica mogla bi koštati vlasti predsjednika moćne države

Čelnici londonskog kluba su u međuvremenu pokrenuli istragu, ali i u četvrtak prijepodne priznali da još nisu uspjeli identificirati "huligane".

Show se oteo kontroli: Seks pred svima - i ne samo to!

Nekoć sasvim solidan član elitnog razreda engleskog nogometa, Charlton danas čami u takozvanom Championshipu (drugoj ligi), trenutačno na 16. poziciji i bez naznaka da će tako skoro ponovo igrati velike ligaške utakmice protiv Chelseaja, Manchester Uniteda, Arsenala, Liverpoola, Tottenhama, Manchester Cityja... 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene