Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sijamski blizanci

VIDEO Napadaju svjetski rekord: Već više od 62 godine žive spojeni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok su bili mlađi radili su cirkusu kako bi zaradili za obitelj. Danas napadaju svjetski rekord - žele doživjeti 63 rođendan ne bi li postali najstariji sijamski blizanci koji su ikad živjeli.

Ronnie i Donnie Galyon ovaj će vikend postati rekorderi svih vremena - ovi sijamski blizanci za vikend je imati točno 62 godine, 8 mjeseci i sedam dana, što znači da su nadživjeli svoje osobne heroje i uzore, braću Bunker koji su 1874. godine umrli u starosti od 62 godine, 8 mjeseci i 6 dana.

Pročitajte i ovo Trening Sebastiana Mendikovića (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatski uspjesi Mala zemlja za velike rekorde: Tko su Hrvati koji su ušli u čuvenu Guinessovu knjigu? Slika nije dostupna Operacija trajala 16 sati Sijamski blizanci spojenih glava uspješno razdvojeni

Do kraja godine braća Galyon napadaju još jedan rekord i to onaj najstarijih sijamskih blizanaca koji su ikada živjeli. Do sad su taj rekord držala braća Giacomo i Giovanni koja su rođeni 1877. godine i koji su doživjeli 63 godine.

Sijamski blizanci: Iako liječnici vjeruju u uspjeh - oni se ne žele razdvojiti

Ronnie i Donnie velik dio svog života radili su u cirkusu te tako zarađivali za svoju obitelj.

Oni su spojeni u trbuhu, imaju dva para nogu i ruku, kao i dva srca te želuca, ali samo jedan probavni sustav i jedan penis koji može kontrolirati samo Donnie.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene