Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Što se sve u sekundi moglo dogoditi, dobro su još sudinici nesreće i prošli.


Prva proljetna vožnja zamalo je u subotu završila tragedijom za grupu motorista iz Wisconsina. Nažalost, ispred njih je na prometnicu izenanda istrčao pas, što je u sekundi dovelo do pada dvojice vozača.

Vezani članci Veleposlanik Kosova u Zagrebu G. Kasapolli Veleposlanik Kosova posjetio mjesto tragedije: "U autobusu su bili naši ljudi koji rade u Njemačkoj i koji su krenuli na odmor" Stravični prizori s mjesta nesreće kod Slavonskog Broda Prizori s mjesta stravične nesreće - Autobus sletio s autoceste, poginulo deset osoba, deseci ozlijeđenih: "Mrtvi leže po tlu, prizor je užasan"

Jedan se od njih uspio spasiti od nadolazećega kamiona čudesnim skokom, te je upravo taj detalj sljedeće snimke učinio viralnima na društvenim mrežama.

Naime, muškarac je nevjerojatno dobro s poda uspio procijeniti situaciju, odnosno gdje se nalazi i odakle mu prijeti opasnost.

Njegov je prijatelj, pak, završio ispod prednjeg kotača kolegice koja se nalazila iza njih, međutim oba su pala vozača u komentarima na YouTubeu potvrdili da su se iz nesreće izvukli bez težih posljedica.

Svakako vrijedi pohvaliti i vozača kamiona koji je učinio sve što je mogao da se makar malo skloni u desnu stranu, a i tragovi kočenja svjedoče tome da je u pravi čas primijetio što se zbiva.

Sirotoj životinji, dodajmo, nažalost nije bilo pomoći. Uginula je na mjestu.