PR
PR

Osvojite Samsung TV ili jednu od tri Verso vodootporne kamere


 Ako nemate pravi TV na kojem ćete pratiti Svjetsko prvenstno u Rusiji ili vodootpornu kameru za snimanje ludog ljetovanja, ekipa iz Mobilmedije misli na vas.. Prvi korak do nagrade je pronalazak malih fotografija koje se skrivaju u člancima web portala DNEVNIK.hr.

Ako želite osvojiti jednu od četiri vrijedne nagrade, koje uključuju Samsung TV ili jednu od tri Verso vodootporne kamere, brzo pronađite i klinite tri fotografije (sličica TV-a, kamere i Mobilmedia logo) koje su nasumično raspoređene po člancima web portala DNEVNIK.hr.
Nakon što pronađete i kliknete na 3 fotografije potrebno je točno odgovoriti na ponuđeno pitanje, ispuniti kontakt formu sa svim podacima i slijediti daljnje korake koji su detaljno pojašnjeni u pravilima natječaja.

Nagradu osvajaju posjetitelji koji kroz 14 dana koliko traje Tresure hunt najbrže skupe sve 3 fotografije, točno odgovore na nagradno pitanja te ispune formular svojim podacima . Natječaj traje od 11.06.2018. do 24.06.2018. Više o natječaju, pročitajte u pravilniku.

Dobitnici Mobilmedia nagradne potrage su:

Nora Draganić - Samsung TV
Davorka Kordelj, Damir Magdić i Franjo Jovan - Verso vodootpornu kameru

Čestitamo sretnim dobitnicima.