Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SAZNAJ KAKO

Mobilmedia nagrađuje!

PR
PR
Osvojite Samsung TV ili jednu od tri Verso vodootporne kamere

 Ako nemate pravi TV na kojem ćete pratiti Svjetsko prvenstno u Rusiji ili vodootpornu kameru za snimanje ludog ljetovanja, ekipa iz Mobilmedije misli na vas.. Prvi korak do nagrade je pronalazak malih fotografija koje se skrivaju u člancima web portala DNEVNIK.hr.

Pročitajte i ovo Honor 50 Lite HONOR donosi Podijelite s nama ideju za Valentinovsku čestitku i osvojite novi HONOR 50 Lite PR Zaželi želju Milka ispunjava tri najnježnije želje za svoj 120. rođendan!

Ako želite osvojiti jednu od četiri vrijedne nagrade, koje uključuju Samsung TV ili jednu od tri Verso vodootporne kamere, brzo pronađite i klinite tri fotografije (sličica TV-a, kamere i Mobilmedia logo) koje su nasumično raspoređene po člancima web portala DNEVNIK.hr.
Nakon što pronađete i kliknete na 3 fotografije potrebno je točno odgovoriti na ponuđeno pitanje, ispuniti kontakt formu sa svim podacima i slijediti daljnje korake koji su detaljno pojašnjeni u pravilima natječaja.

Nagradu osvajaju posjetitelji koji kroz 14 dana koliko traje Tresure hunt najbrže skupe sve 3 fotografije, točno odgovore na nagradno pitanja te ispune formular svojim podacima . Natječaj traje od 11.06.2018. do 24.06.2018. Više o natječaju, pročitajte u pravilniku.

Dobitnici Mobilmedia nagradne potrage su:

Nora Draganić - Samsung TV
Davorka Kordelj, Damir Magdić i Franjo Jovan - Verso vodootpornu kameru

Čestitamo sretnim dobitnicima.
 



 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene