Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ma mora da se šali...

Nevjerojatno: Vozi i jede kineskim štapićima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ponašanje i bonton vozača u prometu jedan je od ključnih faktora za sigurnosi sudionika u prometu, no kad pogledate ovu Koreanku i kako vozi, ostat ćete bez teksta.

Osim ako ono što joj strši s poklopca motora nije neka vrsta automatskog upravljanja, ta žena onda ima ozbiljan problem s ponašanjem u prometu. Ne samo da ne drži upravljač, već čitavo vrijeme jede fast food hranu štapićima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija na cesti Očevid trajao cijelu noć: U sudaru kod Vinkovaca poginula 36-godišnja vozačica Južnokorejski predsjednik i prva dama klopka ili korupcija? Skupocjena Diorova torbica mogla bi koštati vlasti predsjednika moćne države

>> Vozačica protiv rampe: Što mislite tko je izvukao deblji kraj?

Ne samo da jede štapićima, već se u jednom trenutku rukom naginje kroz otvoreni prozor i ležerno jede, ne skidajući oka s hrane. Snimljena je iz drugog automobila, a osoba koja ju je snimila, podsmjehuje se onome što gleda, vjerojatno u nevjerici.

Pogledajte video snimku pa procijenite je li riječ o vještini, nemaru ili doista automatskom upravljaču i kojeg navodi neka vrsta senzora, odnosno izbočina na poklopcu motora.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene