Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ništa je ne može zaustaviti

Vozačica protiv rampe: Što mislite tko je izvukao deblji kraj?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Koliko god puta objavimo svakodnevne eskapade vozača, svaka nova nas uvijek nekako iznenadi. Takav je slučaj i s vozačicom sa snimke koju niže u tekstu možete vidjeti.

Dolazeći svojim Citroenom na automatsku rampu parkirališta, ova vozačica u brzini pruža ruku kroz prozor, valjda misleći da je senzor uređaja nevjerojatno brz i da će u djeliću sekunde dignuti rampu, koja se u tom trenutku nalazi pola metra od vozila.

Pročitajte i ovo Osoba s invaliditetom dobila kaznu Šef Udruge rezigniran Šok za osobe s invaliditetom: "Počeli su nam naplaćivati kazne"; Nakon našeg upita u Gradu razmišljaju o promjenama Ilustracija Tragedija na cesti Očevid trajao cijelu noć: U sudaru kod Vinkovaca poginula 36-godišnja vozačica

Ne samo da senzor nije očitao njezinu karticu, već se ona zabila u rampu, slomivši je na dva dijela. Tad je odlučila učiniti to kako treba i dala se u rikverc i očitala karticu. no, potrgana rampa sada nije radila.

Kako se približavao drugi automobil iza Citroena, vozačica ponovo ide unazad i ovaj put umalo udara vozilo iza sebe te izlazi van iz automobila kako bi sama riješila problem golim rukama.

Bez pardona, ona savija rampu, sjeda nazad u auto i odlazi na parking, kao da se ništa nije dogodilo i kao da sigurnosne kamere ne postoje. Pogledajte snimku.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene