Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Savitljivi lopovi

Lopovi 'od gume' krili se u kovčezima i krali po aerodromu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novog načina pljačke dosjetili su se dvojica Poljaka sa sposobnostima izvijanja, poznatiji kao 'ljudi od gume'.

Krzystof Grzegorz i Jouastaw K. uhićeni su na aerodromu u Španjolskoj nakon što ih je osiguranje pronašlo u kovčegu. Naime, Poljaci su se skrivali po kovčezima i tako dokopali cargo prostora u zrakoplovu gdje bi krali vrijedne stvari iz tuđe prtljage.

Pročitajte i ovo Ilustracija Potraga za kradljivcem Ukrali Mercedes, vozili se njime dva tjedna, a onda ga se odlučili riješiti: Nije sve išlo po planu Ilustracija Policija upozorava Hrvatskom haraju dvije žene koje mame građane uz pomoć podmuklog trika: Kada uđu u stan, počinje masaža, a onda kreće akcija

Njihov plan je razotkriven slučajno i nije poznato koliko su dosad 'zaradili'. Sve je počelo kad je jedan muškarac podignuo kovčeg nakon leta, no bio mu je neuobičajeno težak. Pozvao je osiguranje koje je odmah primjetilo da je kovčeg topao. Kad su ga otvorili imali su što i vidjeti, oznojenog Poljaka koji je u ruci stiskao laptop i uređaj za navigaciju, stvari koje naravno ne pripadaju njemu. Policija je protiv lopova podnijela kaznene prijave.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene