Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bjež'te ljudi

Sjela je u BMW, ubacila u rikverc i satrala sve što joj se našlo na putu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Možda je bolje da se ne pitamo kako je položila vozački, zar ne?

Upravljanje vozilom nije za svakoga, ali čini se da unatoč toj činjenici danas ipak svatko može dobiti vozačku dozvolu, pa i oni potpuno netalentirani. U redu, možda smo u izjavi mrvicu i pretjerali, ali da nismo daleko od istine, otkrit će vam i sljedeći video zabilježen sudeći prema registarskim oznakama u Odesi.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Policija; ilustracija - 2 Kod Virovitice Retrovizorom udarila pješaka pa pobjegla s mjesta nesreće, on teško ozlijeđen ostao ležati na cesti

Tamo je jedan muškarac odlično procijenio što će uslijediti pa je mobitelom stao bilježiti razvoj situacije. I doista, u nastavku je svijetu prenio kako je jedna djevojka izazvala prometni incident onog trenutka kada je ubacila u rikverc i pritisnula gas.

Upaljačem je grijala ključ uz crijevo dok je točila gorivo

Dama je fino slupala stražnji dio svog BMW-a, ali i dva vozila u prometu, odnosno jedno parkirano na drugoj strani ulice.

Poznaje li djevojku ili je samo prethodno samo uočio kako vozi, autor nije naveo, ali video otkriva da se zbog snimanja zamalo fizički sukobio s nekim mladićem koji je inzistirao na tome da skloni mobitel.

Agresivni mladić s vozačicom nije imao nikakve veze, već je samo muškarcu s mobitelom u ruci htio dati do znanja tko je 'faca' u tom kraju, pojasnili su na društvenim mrežama oni koji poznaju tamošnji jezik i prilike.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene