Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pokažite da ste pjesnik u duši i Choco bar će vas nagraditi poklonima kojima možete uveseliti voljenu osobu na Dan zaljubljenih.


Ako ste inače slabi na slatko, pred pravom čokoladnom dekadencijom sigurno ćete pokleknuti. Poznati afrodizijak, čokolada, kao stvorena je za slatke užitke u dvoje, a u ovom mjesecu zaljubljenih može vam poslužiti i kao inspiracija za ljubavnu poeziju.

Vezani članci PR Velika Adventska nagradna igra Kik-a PR Pevecovih 100.000 kuna odlazi na uređenje obiteljskog doma

Neki su već vješti pjesnici, a možda se među nekima od vas krije i novi Pablo Neruda, no nemate ideja kako i odakle početi skladati o vašoj ljubavi? Možda vas ovo slatko iznenađenje, koje za vas priprema Choco bar, motivira. Stihovi posvećeni samo vašoj dragoj/dragom uz nešto slatko idealan je poklon za Dan zaljubljenih.

Stoga, Choco bar za Valentinovo priprema Kraševo slatko iznenađenje za svoje vjerne posjetitelje. Napišite i pošaljite e-mail na adresu chocobar.zagreb@kras.hr do 12. veljače 2017. do 12h što je za Vas najljepši poklon za Valentinovo.

Tekst mora biti napisan hrvatskim jezikom.

Najljepši odgovor nagradit će Griotte tortom, a još četrnaest autora ljubavnih stihova osvojit će poklon bon Choco bara u vrijednosti od 50 kuna.

Nagrade se mogu iskoristiti isključivo u Choco barovima u Zagrebu, Rijeci i Opatiji. U natječaju ne smiju sudjelovati zaposlenici Kraša.

Imena dobitnika bit će objavljena na FB stranici Choco bara 13. veljače 2017. Nagrade možete podići s osobnom iskaznicom u Choco baru u Zagrebu, Rijeci i Opatiji. Torta Griotte može se preuzeti prema dogovoru s osobljem Choco bara.