Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Srećković iz Sjevernog Pola

Kolačić za sreću mu 'prorekao' zgoditak, sutradan na lotu osvojio milijun dolara!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amerikanac koji živi u gradiću Sjeverni Pol u američkoj saveznoj državi Aljasci nakon večere je pojeo kolačić za sreću uz kojeg je pisalo da će dobiti na lutriji. Sutradan se 'proročanstvo' ostvarilo.

James Scoles (56) iz Sjevernog Pola (North Pole), gradića u središnjoj Aljasci, prije mnogo godina sklopio je pakt s prijateljima Kennethom Wilsonom i Sanfordom Watsonom da će, ako ikada netko od njih osvoji zgoditak na lutriji, dobiveni novac podijeliti međusobno.

Pročitajte i ovo Euri - 2 uplatio 6 eura Lova do krova! Sretnik osvojio 50 tisuća eura, poznato i iz kojeg je grada Ilustracija Sve ili ništa Javio se dobitnik Jackpota i otkrio da je ovaj put napravio nešto drugačije: "Kad sam provjerio, rekao sam ženi da mi izmjeri tlak"

Sredinom mjeseca nakon večere u svom toplom domu u Sjevernom Polu otvorio je kolačić za sreću, a poruka na ceduljici bila je jasna: 'Dobit ćete na lutriji.'

>> Šesti najveći jackpot u povijesti otišao u New Jersey

James je bio nemalo šokiran dan kasnije kada je doznao da je njegov prijatelj Kenneth, koji živi u saveznoj državi Georgiji, uplatio listić s dobitnom kombinacijom osvojivši ravno milijun američkih dolara, prenosi Digital Spy.

Novac su podijelili tek ovih dana, s obzirom da James zbog slabe prometne povezanosti nije mogao tako brzo doletjeti iz Sjevernog Pola na jug SAD-a. Na konferenciji za novinare rekao je da novac planira potrošiti uglavnom na gastro delicije. Kenneth pak kaže da će svojim dijelom otplatiti neke račune.

Koliku je ulogu poruka s kolačića imala na izvlačenje brojeva na lotu, naravno, nije moguće potvrditi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene